Fiets 4-Daagse

Onze  Fiets 4-Daagse wordt in 2017 voor de 39e keer gereden. Zoetermeer ligt ten zuiden van het Land van Wijk en Wouden, een landelijk gebied tussen de steden Zoetermeer, Leidschendam, Leiden en Alphen aan de Rijn. In de drukbevolkte Randstad zijn nog ongekende stukjes prachtige natuur die dienen als decor voor deze fietsvierdaagse. De sportiviteit en de uitgestippelde routes zijn een beleving en zullen u voeren door de 4 windstreken. Ons team van gemotiveerde vrijwilligers die zorgen voor de mooie routes, de controle, het uitzetten en weer ophalen van de pijlen en tal van andere werkzaamheden zet zich ook dit jaar weer in om er iets moois van te maken. De vele nieuwe fietspaden die het afgelopen jaar zijn aangelegd  zullen dan ook zeker terugkomen in de routes.
De stempelposten zijn veelal bij horecabedrijven, waar tevens een hapje en drankje verkrijgbaar is.

Clubgebouw TV Zoetermeer'77

2712AX Zoetermeer

Vandaag

10:00 tot 17:00

Deelnemers kunnen elke dag kiezen uit  twee gezellige recreatietochten t.w. 30 en 60 km.

Onze fietsvierdaagse is kleinschalig.
Start en finish zijn bij het clubgebouw van Toervereniging Zoetermeer'77 aan de Buytenparklaan 9b, 2717 AX Zoetermeer.

Starttijden: Dagelijks van 10.00 uur tot 12.00 uur. Sluiting van de eindcontrole in het clubgebouw is om 17.00 uur.

Online inschrijven: U kunt ook tegen een gereduceerd tarief online inschrijven, u betaald dan slechts € 8,50 p.p. voor 4 dagen.

Inschrijven Fiets 4 Daagse 2017

Inschrijven aan de start: € 10,00 p.p. voor 4 dagen €   3,00 p.p. per dag €   1,00 p.p. per dag voor kinderen tot 12 jaar
Deelnemers die minimaal 3 dagen meefietsen ontvangen per deelnemerskaart  een leuke  herinnering .

Routes: Elke route is beschreven en volledig bewegwijzerd door middel van routepijlen. Tevens op GPS verkrijgbaar.

Onze routes zijn niet specifiek gemaakt en getest op geschiktheid voor speciale fietsen zoals tandems, Hase Pino's, driewielers, (aangedreven) rolstoelen, etc.. Dat wil niet zeggen dat het daarom niet mogelijk is om deel te nemen. Elke deelnemer rijdt voor eigen risico en kan op geen enkele wijze de organisatie aansprakelijk stellen voor opgelopen letsel, verlies van bezittingen en materiële schade.

TIP In de routes zijn veel nieuwe fietspaden opgenomen en er zijn nog niet overal bankjes geplaatst, Heeft u een klein klapstoeltje of plaid is het misschien raadzaam deze mee te nemen  zodat u onderweg toch kunt zitten.

Kamperen in de omgeving van Zoetermeer: Minicamping "De Drie Morgen" www.dedriemorgen.nl  Voorweg 155, 2716 NJ Zoetermeer

Deze minicamping ligt op ongeveer 500 mtr. van de start. Henk en Ria van Dorp hebben ook deze keer een leuke actie voor de deelnemers aan de Fiets 4-Daagse. Bij 5 overnachtingen krijgt u één overnachting gratis dus 5 = 4. Graag bij reservering vermelden Fiets 4-Daagse. 

Toeristische informatie over Zoetermeer

    
City of leisure' .... dat is waar Zoetermeer voor staat!

Als enige stad in Nederland kunnen inwoners en bezoekers hier naar hartelust skiën, schaatsen, klauteren op een rotswand en relaxed golfen op de prachtige heuvels van het Westerpark.
Zoetermeer heeft een modern winkelcentrum ‘het Stadshart’ met een groot aanbod aan winkels en even verderop de sfeervolle historische Dorpsstraat. Hier is het genieten van de uitstekende restaurants en de verschillende uitgaansgelegenheden. Ook de cultuurminnende bezoekers worden niet vergeten in het toonaangevende Stadstheater en  het filmhuis Cine Utopia. En natuurlijk staat in de oude kern het Stadsmuseum, voor wie kennis wil maken met het verleden van Zoetermeer.
Zoetermeer is een stad waar oud en nieuw samenkomen. Van een klein dorpje veranderde Zoetermeer in een relatief korte tijd in een complete stad. Qua stedenbouw neemt Zoetermeer een vooraanstaande positie in binnen de Nederlandse architectuur. Een grote variatie in bouwtrant maakt de stad avontuurlijk en opwindend. Zoetermeer is ook een groene stad. Een stad met vele wijkparken, recreatiegebieden, plassen en bossen waar men kan wandelen, fietsen, sporten en recreëren. Surfen, zeilen, zwemmen, mountainbiking, karting, paardrijden en klimmen vormen een greep uit de vele sportieve mogelijkheden die Zoetermeer te bieden heeft.

Locaties

Clubgebouw TV Zoetermeer'77
Buytenparklaan 9b, 2712AX Zoetermeer
Plan route

Wanneer

Vandaag 10:00 tot 17:00 2017-08-17 10:00:00 2017-08-17 17:00:00 Europe/Amsterdam Fiets 4-Daagse Buytenparklaan 9b 2712AX Zoetermeer Toervereniging Zoetermeer'77 info@tvzoetermeer77.nl