Floravontuur Najaarskermis Halloween editie

Het is alweer oktober en dus ook weer tijd voor de Floravontuur Najaarskermis. Dit jaar wordt de kermis weer aangekleed in Halloweensfeer.

Van zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober is de Floravontuur Najaarskermis te vinden op het Evenemententerrein Van der Hagenstraat (op de parkeerplaats naast SilverDome). Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende attracties. De hele herfstvakantie kan iedereen naar hartenlust vliegen, roetsjen, schieten en graaien. 

De kermis is elke dag van 14:00 tot 23:00 uur geopend.

Evenemententerrein Van der Hagenstraat

2722NT Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Op de kermis is er voor ieder wat wils... De Floravontuur Najaarskermis is een van de voordeligste kermissen in de regio. Daarnaast biedt de kermis aantrekkelijke kortingen om het kermisbezoek nog voordeliger te maken. Zo zijn de zondag 21 en zondag 28 oktober eurodagen. En op beide zaterdagen (20 en 27 oktober) zijn Fright Nights.

Prikkelarme kermis
Op maandag 22 oktober tussen 14:00 – 16:00 uur gaan geluid- rook-, en lichteffecten zachter en/of helemaal uit én gaan attracties langzamer (indien mogelijk), om ook bezoekers met o.a. ADHD, epilepsie en autisme van de kermis te laten genieten.

HALLOWEEN
Dit jaar heeft de najaarskermis het thema Halloween. Op de zaterdagavonden (20 en 27 oktober) is het Fright Night. Tijdens die avonden wordt een bezoekje aan de kermis wel heel erg spannend! Dus hou je van griezelen en gruwelen breng dan een bezoekje aan de kermis die avonden en laat je de-stuipen-op-het-lijf-jagen!

ATTRACTIES:
Autoscooter
Polyp
Pusher
Draaimolen
Para Jump
Grijp kranenspel
Cosmic
Jackpot
Eendjes vissen
Funhouse
Lijntrekspel
Bussenspel
Trampoline
Schiettent
Spookhuis
Vulcano Power
Booster

Ook zijn de gebakkraam, suikerspinkraam, snoepkraam en frietkraam ook weer aanwezig.

Nieuws en updates zijn te vinden op de facebookpagina.

Tot ziens op de Floravontuur Najaarskermis!

Locaties

Evenemententerrein Van der Hagenstraat
Van der Hagenstraat 22, 2722NT Zoetermeer
Plan route