Geocache wandelingen/fietsroute

Midden in Zoetermeer zijn verschillende caches (schatten) verstopt. Om die te kunnen vinden, moet je met een GPS allerlei geheime aanwijzingen opsporen en opdrachten uitvoeren. Floravontuur Promotie Zoetermeer heeft 4 van deze geocache routes uitgezet. Leuk om te doen met het gezin, vrienden of familie.

Meerdere locaties

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Meerpolder
In het kader van 400 jaar Meerpolder 1616-2016 heeft Floravontuur Promotie Zoetermeer de geocache 'Meer Polder' ontwikkeld. Beleef bij 
de cache Meer Polder het heden en verleden van de Meerpolder. Het is een prachtige tocht van ca. 9 km die je lopend of met de fiets kunt doen.
* Meer Polder

Missie Zoetermeer
F
loravontuur heeft haar speelveld verlegd naar het hart van Zoetermeer. Als jij zin hebt in de meest verrassende en uitdagende stadscache van Nederland, dan kun je nu gaan voor Missie Zoetermeer.
Jouw taak is het vervullen van vijf missies. Als je ze alle vijf met goed resultaat uitvoert, kun je je naam in het logboek schrijven als bewijs dat jij één van de beste cachers bent van Nederland en daar voorbij.
* Missie Zoetermeer

Vicky Vermist    
Vicky Vermist is een GPS-speurtocht. Het is de bedoeling dat je met behulp van een GPS op zoek gaat naar Vicky die in de buurt van SnowWorld Zoetermeer is meegenomen door een onbekend persoon. Alle aanwijzingen die je nodig hebt om Vicky te kunnen vinden, vind je op de site van de KFPZ (Korps Floravontuur Promotie Zoetermeer).
* Intro
* Site KFPZ
* Dossier
* Dader gezocht
* Manuscript

De tocht is geschikt voor kinderen, maar wel onder begeleiding van een ouder, dit in verband met de (moeilijke) aanwijzingen.

De schat van Zoetermeer (Speciaal voor kinderen)
De schat van Zoetermeer is uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Je kan met 2 groepen starten op verschillende punten. Mocht je de antwoorden willen hebben, mail dan naar info@promotiezoetermeer.nl
Kijk goed wat u vooraf moet meenemen om de tocht tot een goed einde te brengen
* De schat van Zoetermeer A
* De schat van Zoetermeer B

Locaties

Buytenpark
Buytenparklaan , Zoetermeer
Plan route
De Meerpolder
, 2717 PA Zoetermeer
Plan route
Dorpsstraat
Dorpsstraat , 2712 AE Zoetermeer
Plan route