Bevrijdingsfestival 2018 - Avondfestival

Zoetermeer viert groots bevrijding! Een geweldig feest met een uitgebreid dagprogramma. Volop activiteiten voor jong en oud en een avondfestival met fantastische optredens van bekende nationale artiesten.

Elk jaar herdenken we op 4 mei de Nederlandse oorlogsslachtoffers en op 5 mei vieren we onze vrijheid. Ook in Zoetermeer wordt hier jaarlijks bij stil gestaan met een stille tocht op 4 mei en op 5 mei het Bevrijdingsfestival.

Markt

2711 cz Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Het Bevrijdingsfestival vindt plaats op zaterdag 5 mei 2018 op de Markt te Zoetermeer. Traditiegetrouw vinden er overdag van 12.00 tot 17.00 uur veel uiteenlopende activiteiten plaats. Kijk voor meer informatie over het middag- en avondfestival op de website van het Bevrijdingsfestival Zoetermeer.

Avondfestival 18:30 uur
Het avondfestival gaat om 18:30 uur van start. Opnieuw staat een lijst aansprekende artiesten op het programma. Dit jaar zijn het Douwe Bob, Kenny BDiggy Dex en Jett Rebel, die met live-band het hoofdpodium beklimmen om de feestvierende bezoekers een swingende avond te bieden. Tijdens elke pauze vindt op het centrale FOH-podium een optreden van De Coronas plaats. De feestgangers hoeven zich geen moment te vervelen. Het avondprogramma begint om 18:30 uur en de toegang is gratis. 

 

Sponsoren Bevrijdingsfestival 2018

Logo Promotie Floravontuur  Logo Gemeente Zoetermeer  Fonds1818      

Veiligheidop1 logo zwart  just                                                       

  logo hoog Gouden Sleutel  logo Westeinder  Atractiecentrum Zoetermeer 

  Postiljon  JZ BANNER VOORBEELD WITBG  De Makelaars Logo Funda 240x160pix WIT 1  Autoservice vd Velden

   

Locaties

Markt
Markt , 2711 cz Zoetermeer
Plan route