Dé uitagenda van Zoetermeer

SamenLoop voor Hoop Zoetermeer

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.

SamenLoop voor Hoop Zoetermeer 2019 wordt gehouden op 22 en 23 juni 2019 op en rond het terrein van Atletiekvereniging ARV Ilion, Van der Hagenstraat 36, 2722 NT Zoetermeer.

De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie

's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Naar Amerikaans model

SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

Voor meer informatie klik hier.


Terug naar overzicht

Gratis

ARV Ilion

2722NT Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

SamenLoop voor Hoop Zoetermeer

Locaties

ARV Ilion
Van der Hagenstraat 36, 2722NT Zoetermeer
Plan route