Dé uitagenda van Zoetermeer

AFGELAST!!! Zondag in 't Park

AFGELAST
Vanwege de slechte weersvoorspellingen is de laatste Zondag in 't Park (18 augustus) van 2019 afgelast!
Ga voor meer informatie naar: https://www.facebook.com/zoetermeerintpark

Informatie
Ook in 2019 mogen we weer heel de zomer genieten van Zondag in 't Park! Het kleinschalige festival Zondag in ’t Park verrast je met artistiek talent, kinderworkshops, beeldende kunst, theater, muziek en food. Zes zomerse zondagen in Zoetermeer om absoluut niet te missen! Zondag in 't Park ontneemt je gewoon de reden om nog op vakantie te gaan... 

Kriebelend gras aan je tenen. Tranen van het lachen en vlinders in je buik. Kids onder de verf, spelend in het zand. Wat je ziet is mooi, anders, soms hilarisch. Op je bord zoet en hartig, je glas grijnst gulzig. Wie zijn er eigenlijk allemaal? Misschien ga ik straks wel dansen! Lekker hoor, even wat anders aan je hoofd.

En wat maakt het allemaal uit... het is zondag. Je bent in 't Park.

Vakantieperikelen in 't Park 14 juli 13.00 - 20.00 uur Dicht bij huis met de wereld aan je voeten... compleet met mondiale vakantieprikkelen. Zondag in 't Park als een soort all-inclusive vakantiebestemming. Kinderen worden vermaakt, volwassenen bevinden zich dicht bij de bar en de muziek. 

Sporty Spice in 't Park 21 juli 13.00 - 20.00 uur Kom vandaag in de sportieve modus naar 't Park... je wordt op zeker uitgedaagd om te bewegen! Met een lach op je gezicht springen en met beenwarmers aan swingen. 

Zweverig in 't Park 28 juli 13.00 - 20.00 uur We zoeken vandaag in hogere sferen in 't Park... opzwepende muziek, zweefmolen en vervreemdende activiteiten brengen je naar een andere dimensie. Maar dan wel binnen de 'down to earth' setting van Zondag in 't Park.

Circus in 't Park 4 augustus 13.00 - 20.00 uur Vandaag strijkt de kinderkaravaan van Circus Snor neer in 't Park. De kids gaan oefenen, terwijl er gezorgd word voor 'volwassen' vermaak waarbij je je muziekkennis kunt etaleren.

Rockabilly in 't Park 11 augustus 13.00 - 20.00 uur Brylcream alarm! Vandaag val je behoorlijk uit de toon als je het park binnen komt zonder vetkuif! Maar, niet getreurd, de crew van Kinki kappers neemt je haardos met liefde onder handen om deze dresscode-misser aan te pakken. Spring en swing er op los vandaag, it’s rockabilly time!

Escape in 't Park 18 augustus 13.00 - 20.00 uur AFGELAST! De laatste Zondag in ’t Park van dit seizoen. Natúúrlijk wil je nog helemaal niet weg uit ’t park. Dat snappen we als geen ander en daarom helpen we een handje. Met een topprogrammering die je nog lang zal heugen en raadsels die je de rest van het jaar bezig gaan houden. Net zo lang tot volgend jaar de zomerse Zondagen in ’t Park weer beginnen!

Meer informatie klik hier!

 

 

 

 

 

 


Terug naar overzicht

Gratis

Nicolaaspark

Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Nicolaaspark
Dorpsstraat 12, Zoetermeer
Plan route

Andere leuke evenementen