Zondag in het Park

De Zoetermeerse zomer van 2017 staat weer voor de deur en dat betekent natuurlijk dat ‘Zondag in ’t Park’ weer van start gaat!

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Goed voor lichaam en geest!


Het worden vijf zotte zomerse zondagen om absoluut niet te missen. Iedere zondag zullen drie zorgvuldig geselecteerde bands en/of singer songwriters je verbazen, verrassen, ontroeren en misschien wel in beweging brengen! Naast muziekoptredens zijn er iedere editie ook acts, activiteiten en demonstraties op het gebied van beeldende kunst en theater. Hiernaast is er een mysterieuze, ‘life changing’ ontdekking gedaan… in de Dobbeplas.

 

De crew van de 77Events zorgt er elke zondag traditiegetrouw voor dat het bad vol ligt met gekoelde drank. Voor de kinderen is er gratis ranja en voor iedereen die deze fase is ontgroeid, is er volop keuze uit betaalbare (non)alcoholische dranken. De foodtrucks garanderen dat er iedere week andere smaakpapillen worden geraakt. Elke editie rollen er namelijk andere keukens het terrein op!

 

Wil je zeker weten dat de kids ’s avonds zonder zeuren naar bed gaan? Kom dan zeker naar het park. Er worden vijf zondagen lang knutselactiviteiten aangeboden door atelier Le Rouge en workshops door CKC & Partners in de ‘lintenhut’. Daarbovenóp zijn er iedere week wisselende activiteiten.

 

‘Zondag in ’t Park’ verrast je met artistiek talent, kinderworkshops, theater, muziek en food. Kom dus elke week kijken, luisteren, meedoen én proeven! Waarom zou je eigenlijk nog op vakantie gaan?

 

Praktische informatie

Je wordt met open armen ontvangen op 16, 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus 2017 in het Nicolaaspark, achter Dorpsstraat 12, in Zoetermeer. Het park is open van 13 - 20 uur. ‘Zondag in ‘t park’ is gratis toegankelijk en inspirerend voor iedereen! Benieuwd naar het volledige programma van 2017? Kijk dan op www.zondaginhetpark.nl. Like ZIHP ook op Facebook: www.facebook.com/zoetermeerintpark.

 


De pret stopt trouwens niet na de laatste zomereditie. Op zondag 20 augustus vindt namelijk de keramiekmarkt ‘Keramiek in ’t Park’ plaats en op zondag 3 september de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’. Als klap op de vuurpijl organiseert TERRA in december een ‘Zondag in ’t Park’ kersteditie!