'Timeless' mini-musicals

Het Zoetermeers koor The S(w)inging Company brengt in de theaterzaal van het CKC&partners de mini-musical "Timeless" op de planken. Met songs uit de musicals Les Misérables en Joseph and the amazing technicolor dreamcoat.

CKC & partners

2722 PC Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Bij de uitvoering Timeless worden twee mini-musicals opgevoerd. Les Misérables, bij velen wel bekend. Het verhaal speelt rond 1830 over de Franse revolutie. De studenten gaan de barricades op om de strijd aan te gaan tegen het oude rijke regime van adel en geestelijkheid. Hoofdpersoon Jean Valjean heeft belooft om Cosette, de dochter van zijn overleden werkneemster, op te voeden.

De tweede musical is Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, een vrolijke musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, naar het bijbel verhaal over Jacob en zijn 12 zonen. Joseph, een van hen, is de lieveling van zijn vader. Hij krijgt van hem een prachtige kleurige jas waarop zijn toch al jaloerse broers hem nu helemaal niet meer zien zitten en hem verkopen als slaaf. Hij wordt bediende bij Potifar, een rijke piramide bouwer. Hij beland in de gevangenis, maar gelukkig loopt aan het einde van het verhaal alles toch nog goed af en komt het helemaal goed met zijn broers.

The S(w)inging Company staat onder leiding van Miroslav Dimitrov die het koor ook op piano begeleid. Deze virtuoze concertpianist geeft ook leiding aan het combo dat speciaal voor deze productie is samengesteld. De regie is in handen van Rob Eichholtz, die tevens de gesproken teksten heeft geschreven.

Kaarten voor deze musical kosten € 16,- ( inclusief consumptie en programmaboek). De kaarten zijn te bestellen via tsc@ziggo.nl of via 06-25524340.

 

 

Locaties

CKC & partners
Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer
Plan route