Groot Concert

Natalia organiseert samen met Iryna Soboléva en Jan van Vliet op 9 december a.s. een concert in het Centrum voor Kunst en Cultuur in Zoetermeer

Leidsewallen 80

2722 PC Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Natalia werkt aan projecten die tot doel hebben inwoners van Zoetermeer in contact te brengen met Russisch sprekende stadgenoten, die mede als gevolg van het grote taalverschil, een enigszins gesloten en wat geïsoleerde groep vormen. Onder meer door kennismaking met elkaars cultuur wil Natalia een aanzet geven tot meer en betere communicatie en zo de Russisch sprekende inwoners van Zoetermeer met hun Nederlandse stadgenoten "verbinden".

In dit kader organiseert Natalia, samen met Iryna Soboléva en Jan van Vliet op 9 december a.s. een concert in het Centrum voor Kunst en Cultuur in Zoetermeer. Gekozen is voor een concert omdat de taal van de muziek door iedereen wordt verstaan en mensen ook op deze manier kan verbinden. Tijdens dit concert zal het accent komen te liggen op muziek van zowel Russische als Nederlandse componisten. 

Aan dit concert zal Natalia als fluitiste meewerken. Zelf zal Jan haar op de vleugel begeleiden en enkele piano solos met werk van Nederlandse componisten voor zijn rekening nemen. Voorts werken enkele vocalisten en instrumentalisten mee.

Tickets

Gezellig langskomen op deze avond? De ticketprijs is € 7,50 inclusief 1 drankje. Op de avond zelf kost een ticket aan de deur € 8,00, dit is exclusief drankje.

Tickets kunnen in de voorverkoop besteld worden via het email adres: stg.alyeparusa@gmail.com

Klik hier voor  meer informatie!

Locaties

Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer Plan route