Kumpulan Benefiet voor Vergeten Indische Nederlanders

Stichting Sri Lestari hebben naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van de stichting, bergen werk verzet om een groots benefiet te organiseren. Het Kumpulan Benefiet vindt plaats op zaterdag 21 april in Silverdome Zoetermeer.

SilverDome Zoetermeer

2722 NT Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Het doel van het Kumpulan Benefiet is om een zo groot mogelijk geldbedrag in te zamelen om het werk van Stichting Teman Teman Sehati (TTS) te steunen. Deze stichting ondersteunt al sinds 1999 de in zeer behoeftige omstandigheden verkerende 'Vergeten Nederlanders' in Indonesië met dikwijlslevensreddende persoonlijke, concrete en tastbare hulp. Met de aankoop van een ticket wordt dit goede doel ondersteunt en wordt u getrakteerd op een muzikaal spektakel. De bands The Eastern Aces, Orangelane, Back 2 Basic, The Oase Band en zangeres Sandra Mooy zullen de muzikale invulling geven aan het benefiet. Ook is er een "Terrific Tombola" en heerlijke uitgebreide catering. 

Het reserveren van tickets is mogelijk tot en met 7 april. De ticketprijs bij reservering is €10,- p.p. en dient vooraf te worden voldaan op nummer NL16 ABNA0248667920 t.n.v. Sri Lestari Benefiet. Tickets op de dag zelf (mits beschikbaar) kosten €15,- p.p. 

Meer informatie is terug te vinden op de website van Stichting Sri Lestari

Locaties

SilverDome Zoetermeer
Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer
Plan route