Dé uitagenda van Zoetermeer

Muziek op Zondag

Geniet in de zomermaanden van gratis concerten in Podium Park Palenstein. CKC&Partners, Floravontuur Promotie Zoetermeer en Storytellers slaan de handen ineen en brengen bruis in de binnenstad. Op zes zondagmiddagen zijn er gratis concerten in het openluchttheater dat tussen de Dobbeplas, de wijk Palenstein en de Leidsewallen ligt. Om 14.30 uur kan iedereen genieten van gratis muziek in verschillende stijlen. Pak je picknickmand en kom lekker genieten in de zomer!

Zondag 8 september 

TRIO LINCAN - Hongaarse zigeunermuziek

Het Trio Lincan brengt zigeunermuziek recht uit het hart. Hongaarse, Roemeens en salonmuziek behoren tot de gespeelde stijlen.  De muziek is sfeervol en daarom uitstekend geschikt voor een concert waarin het publiek een muzikale reis mee maakt.
Het trio bestaat uit drie topmuzikanten en zet daarmee de traditie van zigeunerorkesten in Nederland voort. .

Aanvang: 14.30 uur

Zondag 22 september

PARSLEY - Ierse folkmuziek

Parsley bestaat uit Marieke Lesparre (Keltische harp), Hans Elzinga (gitaar) en Maaike de Waal (Irish flute, dwarsfluit en whistles) Het repertoire bestaat uit De meeste nummers zijn Iers en Schots (sommigen dateren al uit de 17e eeuw!). Een geweldige middag in de mystieke sferen van het oude Ierland. En natuurlijk inclusief een goed glas Ierse whiskey van slijterij Helders.

Aanvang: 14.30 uur

Zondag 29 september

GALLIMAUFRY - Middeleeuwse muziek

Compagnie Gallimaufry maakt muziek door de eeuwen heen. Veel middeleeuws, maar ook b.v. 17e eeuws, uit de Dickens-tijd, of hedendaags (folk e.d.). Vrolijke deuntjes maar ook luistermuziekjes. De drie muzikanten bespelen de draailier, een prachtig instrument dat al in de middeleeuwen bestond, davul (middeleeuwse trom), luit, octaaf mandoline, doedelzak of fluit. Waan je in de middeleeuwen met Gallimaufry.

Aanvang: 14.30 uur

LET OP: Dit is een samenwerking met Festival Historisch Zoetermeer. Het concert vindt plaats op het Dobbe Eiland tegenover Park Palenstein.


Terug naar overzicht

Gratis

Podium Park Palenstein

2722PC Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Storytellers

  info@storytellers.nl   

Locaties

Podium Park Palenstein
Leidsewallen 80 , 2722PC Zoetermeer
Plan route