Dé uitagenda van Zoetermeer

Geuzendiner & De Slag bij Zoetermeer

Ga terug in de tijd tijdens het Geuzendiner op vrijdag 27 september a.s. Neem plaats aan een van de lange tafels op het marktplein in Zoetermeer en geniet van een uitgebreide maaltijd in de stijl van de zestiende eeuw, waarbij allen gelijk zijn.

Varkensgebraad van het spit. duivelse eieren, paddestoelentoerte en andere vergeten lekkernijen worden geserveerd. Wijn, bier, mede en water zijn ruim voorradig. En natuurlijk mogen de Middeleeuwse muziek en potsenmakers niet ontbreken! En wie weet? Wellicht wint u de titel van Schout van Zoetermeer en mag plaatsnemen aan de speciale tafel bij de Landheer...

Na het diner is het tijd voor de spectaculaire avondvoorstelling. De tribunes gaan open voor de beste zitplaatsen bij DE SLAG BIJ ZOETERMEER. Op het water van de Dobbeplas wordt door meer dan 100 acteurs het verhaal verteld van de Geuzen en de Spanjaarden. Zal het de Geuzen lukken om Leiden te bereiken? En welke prijs betalen de Zoetermeerders voor die bevrijding? DE SLAG BIJ ZOETERMEER is een ongekend spektakel, met schitterende effecten en speciaal gecomponeerde filmische muziek. 

Het Geuzendiner kost €60 per persoon. Reserveren kan via deze link.


Terug naar overzicht

Betaald

Koop kaarten

Markt (plein)

Zoetermeer 2711 CZ

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Markt (plein)
Markt 1, Zoetermeer 2711 CZ
Plan route

Andere leuke evenementen