Dé uitagenda van Zoetermeer

World Food & Film Festival

Proef van verrassende smaken bij de foodkraampjes met wereldlekkernijen, geniet van live muziek uit alle windstreken, haal informatie bij de talkshows en ontspan tijdens de feelgood movie!

Fingerfood

Ontmoet koks uit verschillende wereldkeukens van multicultureel Zoetermeer, die de lekkerste gerechtjes uit hun eigen keuken voor je klaarmaken. Op het plein van Cadenza vind je kraampjes met fingerfood van Indonesië tot Afghanistan, van Peru tot Iran, en uit nog veel meer windstreken.

Muziek
Muzikanten uit verschillende landen, die nu in Zoetermeer wonen, spelen live muziek uit hun moederlanden. Er treedt een professionele wereldmuziek band op. Dans op swingende muziek, waan je op Jamaica of zing mee met overzeese hits.

Talkshow
Twee keer is er een talkshow met host die samen met diverse gasten en koks met elk een andere culturele- en culinaire achtergrond, het gesprek aan gaat over verschillen tussen de culturen met betrekking tot eetrituelen, gastvrijheid en actuele voedingsthema’s.

Feelgood movie
Tegen zonsondergang gaan de deuren van de Kleine Zaal in het Stadstheater open... Hier speelt een feelgoodfilm, met uiteraard eten in de hoofdrol. Toegang is gratis! 


Terug naar overzicht

Gratis

Cadenza

2711 BB Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

360° Stadstheater

  marketing@stadstheater.nl   Marketing

Locaties

Cadenza
Oostwaarts , 2711 BB Zoetermeer
Plan route