Dé uitagenda van Zoetermeer

Opening Nationale Sportweek Zoetermeer

Sport doet iets met je! Het thema van de Nationale Sportweek 2019


Dit jaar viert Zoetermeer van 20 tot en met 29 september de Nationale Sportweek! Met het thema 'Sport doet iets met je' krijgen alle Zoetermeerders de kans om een nieuwe of andere sport uit te proberen. Want sporten is hartstikke leuk en gezond. Daarom is het belangrijk om mensen aan het sporten te krijgen en te houden.Het feest begint op zondag 22 september om 12.00 uur op de Markt (ter hoogte van het oude stadhuis).

Ontdek welke sportaanbieders er staan op de uitgebreide zorg- en sportmarkt. Wethouder Ingeborg ter Laak opent om 13.00 uur op sportieve wijze de Nationale Sportweek. Zij doet dit niet alleen maar samen met freestyle voetballer Tom Vegter én met het publiek. Iedereen die meedoet met de opening ontvangt de enige echte Sportweekvoetbal! Doe allemaal mee en ervaar dat Sport iets met u doet! Na de opening neemt Tom Vegter iedereen mee in zijn avontuur met een spectaculaire demonstratie waar discipline, passie en positiviteit centraal staan.

Bekijk en/of doe tussen 12.00 en 17.00 uur sportief mee de vele demonstraties van de verschillende partners en de vele sportverenigingen uit Zoetermeer. Kom bij Gamecity meedoen met de Bungee Run en sumoworstelen, schaatsen op de schaatsbaan van SilverDome en begeleiders van Ayers Rock helpen iedereen bij het klimmen op de klimmuur. Nieuwsgierig geworden? Lees meer op website van de gemeente Zoetermeer.

Foto: Patricia Munster


Terug naar overzicht

Gratis

Markt (plein)

Zoetermeer 2711 CZ

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Markt (plein)
Markt 1, Zoetermeer 2711 CZ
Plan route

Andere leuke evenementen