Kids Christmas Experience

Op 9 december is het weer tijd voor Kids Christmas Entertainment in Stadshart Zoetermeer! Maak zandkleurplaten, je eigen kersthanger of ga op bezoek bij Pimpel de Kerstelf of de Kerstman. Bekijk hieronder alle activiteiten die plaatsvinden. Op vertoning van de Stadshart Zoetermeer app mogen kinderen meedoen aan de activiteiten. Kom jij ook???? 

Stadshart

2711 AB Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Creatief met Zandkleurplaten (Burgemeester van Leeuwenpassage):
Zandkleurplaten zijn razend populair onder kinderen. Leuk voor jong en oud. Kinderen kunnen uit verschillende Kerst ontwerpen kiezen en halen steeds een laagje van de kleurplaat af. Deze vullen ze met zand. Net zolang totdat de hele kleurplaat ingekleurd is. Tot slot gaat er een mooi hoesje omheen en mogen de kinderen de zandkleurplaat mee naar huis nemen.

Maak je eigen Kersthanger (Passage Beneden):
Een mooi Kerstdecoratie figuur voor in je eigen Kerstboom maken? Dat kan vandaag tijdens de Kids Christmas Experience. Door middel van strijkkralen kunnen kinderen een mooie sneeuwvlok maken voor in de Kerstboom. Ook kunnen er mooie Kersthangers gemaakt worden d.m.v. Foam Clay. Met deze bolletjes kun je de mooiste figuren bekleden en zo je kerstbal pimpen zoals jij wil.

Pimpel de Kerstelf (Mobiel Cadenza):
Kerst elf Pimpel is met de schatkist van de kerstman op zoek naar hulp. Pimpel heeft een groot probleem, de schatkist is betoverd en wilt niet meer open. Wie o wie kan Pimpel helpen de schatkist te openen en te ontdekken wat deze schatkist geheim houd.

Ontmoet en begroet de Kerstman (Mobiel tussen Promenadeplein en BVL Passage):
Ga jij ook op de foto met de enige echte Kerstman. Vanmiddag is dit mogelijk! De Kerstman is er weer helemaal klaar voor. Ho, Ho, Ho

Schmink Elfen (Passage Boven):
Twee schmink elfen schminken de mooiste (Kerst en Winter) figuren op de gezichten van alle kinderen. Dat wordt een groot feest als de kinderen na het bezoek van de elfen omgetoverd zijn!

Locaties

Stadshart
Promenadeplein 111, 2711 AB Zoetermeer
Plan route