Dé uitagenda van Zoetermeer

Kids Entertainment Stadshart

Het is zondag 13 januari weer tijd voor Kids Entertainment, met dit keer als thema Culi Kids! Op deze middag kunnen alle kleine koks in spé op verschillende locaties in het Stadshart lekkere hapjes maken en hun culinaire kwaliteiten laten zien. Allemaal onder begeleiding van vrolijke koks wordt er een gezellige dag van gemaakt. Deelname is gratis op vertoon van de digitale klantenkaart van Stadshart Zoetermeer. Bekijk hieronder het volledige programma.

Culi Kids Booth (Promenadeplein) 12.00 – 16.00 uur:
Op het Promenadeplein plaatsen we de Culi Kids Booth. Een culinaire omgeving waar de kinderen iets lekkers kunnen maken. Er kunnen telkens 20 kinderen tegelijk aan de slag. Alle kinderen krijgen een koksmuts en een koksschort voor zodat ze professioneel aan het werk kunnen gaan. Tot slot mogen ze hun eigen gemaakte hapjes natuurlijk lekker opeten.

Pimp Your Donut (Spazio) 12.00 – 16.00 uur:
In Spazio kunnen kinderen hun eigen donut pimpen. De donut wordt vers gemaakt en wordt voorzien van een lekkere topping. Hierna mogen kinderen nog verschillende strooisels op de donut doen om hem op te pimpen. Tot slot mogen ze de donut opeten. Dat wordt smikkelen!

Poffertjesstand (Spazio) 12.00 – 16.00 uur:
Bij de poffertjesstand kunnen kinderen een heerlijk portie poffertjes krijgen. Dat wordt smullen geblazen!

Kauwgomballen Kok (Passage boven) 12.30/13.30/14.30/15.30 telkens 30 minuten:
De Kauwgomballen kok is niet zo groot maar hij verstaat zijn vak erg goed! Deze pretkok gaat terug in de tijd, zo klein als een jong kind, met een enorme reuze knikkerbaan. Dit in combinatie met een ouderwetse kauwgomballen-automaat. De rode kauwgom-knikkers rollen door het witte decor. Voor de helpende hand staat er een stoel een trapje klaar. Durf jij deze kok te begroeten en de knikkerbaan in werking te stellen?

Suikerspin Kunstenaar (Cadenza) 12.00 – 16.00 uur:
De suikerspin kunstenaar maakt de mooiste figuren van suikerspin. Het is bijna zonde om deze prachtige creaties op te eten.


Terug naar overzicht

Gratis

Stadshart

2711 AR Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Stadshart

  info@stadshart.nl   Stadshart

Locaties

Stadshart
Promenade 12, 2711 AR Zoetermeer
Plan route