Groot Zoetermeers Dictee

Op zaterdag 9 februari wordt in het ONC aan het Parkdreef het Groot Zoetermeers Dictee gehouden. Een activiteit voor het goede doel de Taalmaatjes in Zoetermeer en georganiseerd door de Lionsclubs LC Soetermare en Lionsclub De Meerbloem Zoetermeer

Oranje Nassau College

9 feb 2019

0:00 tot 0:00

Burgemeester Aptroot leest op zaterdag 9 februari het eerste Zoetermeers Dictee voor. Dit evenement, waarvan de opbrengst naar Taalmaatjes gaat, wordt in het Oranje Nassau College gehouden.
De organisatie van de eerste editie van het Groot Zoetermeers Dictee is in handen van de Lionsclubs Soetermare en De Meerbloem. “We zijn nog naarstig op zoek naar bedrijven die het evenement willen sponsoren”, zegt Sofie van der Linden van Lionsclub Soetermare.

Voor het Groot Zoetermeers Dictee zijn een drietal sponsorpakketten samengesteld. Maar men kan ook prijzen beschikbaar stellen. Meer informatie hierover staat op de website www.grootzoetermeersdictee.nl. Overigens kunnen bedrijven en organisaties met een team van maximaal vier personen aan het dictee meedoen. Via de website kan men zich hiervoor opgeven.

De totale opbrengst van het Groot Zoetermeers Dictee gaat naar Taalmaatjes van Gilde SamenSpraak, onderdeel van de Stichting Vrijwilligers Centrale Zoetermeer. “Uiteraard zijn we enorm blij dat onze burgemeester heeft toegezegd het dictee te zullen voorlezen", zegt Sofie van der Linden. De leerkrachten van het ONC, het Erasmus College, het Alfrink College en Picasso Lyceum zijn bezig met het schrijven van het dictee dat uiteraard een Zoetermeers tintje krijgt.

Locaties

Oranje Nassau College
Parkdreef ,
Plan route

Wanneer

zaterdag 9 feb 2019 0:00 tot 0:00 2019-02-09 00:00:00 2019-02-09 00:00:00 Europe/Amsterdam Groot Zoetermeers Dictee Parkdreef Lionsclub Soetermare en De Meerbloem