Noche del Caribe

Zin in een Caribisch feestje? Op Goede Vrijdag geniet je 8 uur lang van tropische muziek en lekker eten tijdens Noche del Caribe.

SilverDome Zoetermeer

2722 NT Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Een Caribisch avondje met de nieuwe formatie Las Chicas del Can!
Dit jaar krijgt Goede Vrijdag een Caribisch tintje: tijdens Noche Del Caribe wordt er van 22.00 uur tot 06:00 uur een gezellig feest gevierd. Kom en geniet van heerlijk uitgebreide catering, een lekker drankje en tropische muziek.

Kent u de dames van Las Chicas del Can nog? Zo niet, dan kent u hun grootste hit ‘waka waka’ zeker wel! De dames zijn tegenwoordig bekend onder de naam Las Damas. De dames uit de Dominicaanse Republiek zullen zorgen voor een spetterend live optreden. Ook zanger TSEAN en band zijn aanwezig! Deze Zuid-Amerikaanse zanger is onder andere bekend van zijn hits ‘Pega’ en ‘Sirkunstansia’. Ook staan Cache Royale, Belkys Concepcion en natuurlijk Thiirt13n bekende artiest van Zoetermeer op het programma

De voorverkoop is inmiddels gestart. Koop nu kaarten via www.eventbrite.nl. Tijdens de voorverkoop koopt u kaarten voor €19,95, hierna worden ze €25,-. Ook zijn er speciale tickets: met de Ladies Tickets kunnen twee dames naar binnen voor €45,- en met de Gentleman Ticket kunnen vier heren hun kaarten kopen voor €85,-.

Voor nieuws rondom het evenement kunt u ons volgen op Facebook à Noche Del Caribe NL

Locaties

SilverDome Zoetermeer
Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer
Plan route