Dé uitagenda van Zoetermeer

Yoga Festival Zoetermeer

Een Yoga Festival voor Zoetermeer. Een evenement om de gemeenschap te verbinden, om vreugde, geluk en blijdschap te delen en dit alles voor een goed doel.

Zenang Yoga & More en New Life Yoga werken samen om jou op de meest diverse en mindfulle manier Internationale Yogadag in Zoetermeer te laten beleven. Samen met vele andere bekwame en deskundige yoga docenten, voedingsdeskundigen, life coaches, artiesten, muzikanten en meer, zijn wij verheugd om aan te kondigen dat ons eerste Yogafestival Zoetermeer zal plaatsvinden op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019. Tijdens deze twee dagen van Yogafestival Zoetermeer kun je meedoen aan workshops , lezingen, lessen en concerten op verschillende locaties

Alle winst van dit evenement zal worden gedoneerd aan  www.beatbatten.com  - een stichting die het onderzoek naar de ziekte van Batten ondersteunt - een groep erfelijke stofwisselingsziekten die bijna uitsluitend voorkomt bij kinderen. Juvenile Neuronal Ceroid Lipofuscinosis (JNCL) is de meest voorkomende vorm van de ziekte van Batten. Er zijn ongeveer 60 patiënten in Nederland. Tot op heden is er geen therapie of medicatie om de ziekte uit te stellen, te stoppen of te genezen. Met donaties zijn ze in staat geweest om drie belangrijke wetenschappelijke studies te (mede) financieren. Dit heeft de volgende stap gezet naar een therapie voor het uitstellen van de ziekte. Onze grootste wens is echter om een ??therapie te ontwikkelen die de ziekte stopt, of nog beter, geneest!

Waarom Batten Ziekte?
Een tijdje geleden werd Jake (5) - de kleinzoon van Margo Geelhoed (New Life Yoga) - gediagnosticeerd met deze fatale zeldzame ziekte. Jake lijdt aan de ziekte van het type Batten Disease cln3. Met deze ziekte zal Jake niet ouder worden dan 15 tot 25 jaar oud. Aangezien er vrij weinig patiënten zijn die lijden aan de Batten-ziekte (ongeveer 400 gerapporteerde gevallen in de hele wereld) zijn farmaceutische bedrijven niet erg geïnteresseerd om een ??halt toe te roepen aan deze ziekte. Dit vereist veel verder onderzoek, en dit vereist veel financiële middelen, ook jij kunt ons helpen wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken door ons financieel te steunen en samen te vechten voor kinderen zoals Jake om ze van het verschrikkelijke lot van deze ziekte te redden, zodat ze gewoon kinderen kunnen zijn en een eerlijke kans op het leven hebben.

Kaarten voor het Yoga Festival bestel je hier.


Terug naar overzicht

Betaald

Dekker Zoetermeer

2718 KZ Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

New Life Yoga

  info@newlifeyoga.nl

Locaties

Dekker Zoetermeer
Scheglaan 12, 2718 KZ Zoetermeer
Plan route

Andere leuke evenementen