Dé uitagenda van Zoetermeer

Voorjaarskermis

Van zaterdag 25 mei tot en met zondag 2 juni is er weer voorjaarskermis in Zoetermeer op het evenemententerrein bij SilverDome aan de Van der Hagenstraat.

Attracties

Ook dit jaar zijn er allerlei leuke en spannende attracties. In voor spanning en sensatie? Draai dan lekker door in de Beach-jumper of de Crazy Beach Party. Of roetsj over de familie8baan. Meer van de relaxte dingen? Ga dan eendjes vissen of sla op de Kop van Jut. Stil uw trek met bijvoorbeeld een patatje, churros of wafels. Zoetekauwen kunnen onder meer nougat en suikerspinnen snoepen.

Prikkelarme kermis
De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen van de kermis kan genieten. Daarom is er op zaterdag 25 mei en zaterdag 1 juni tussen 13.00 en 15.00 uur een prikkelarme kermis. Tijdens twee prikkelarme uren worden geluid-, rook-, en lichteffecten zachter, of helemaal uit gezet. Ook gaan de attracties langzamer, voor zover dat mogelijk is. Om alles goed te laten verlopen zijn er vrijwilligers aanwezig en staat er buiten een EHBO-post.

Bezoek van de clown
Aansluitend op de prikkelarme kermis op zaterdag 1 juni zorgt een clown om 15.00 uur voor veel vermaak.

Openingstijden
De kermis is dagelijks geopend van 14.00 tot 23.00 uur. De prikkelarme kermis is op zaterdag 25 mei en zaterdag 1 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur. Op donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag en dan gaat de kermis om 13.00 uur open.

Kosten
De kermis in Zoetermeer is een van de voordeligste kermissen in de regio. De meeste attracties kosten 2 euro per rit.


Terug naar overzicht

Gratis

Evenemententerrein Van der Hagenstraat

2722NT Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Gemeente Zoetermeer

  info@zoetermeer.nl   

Locaties

Evenemententerrein Van der Hagenstraat
Van der Hagenstraat 22, 2722NT Zoetermeer
Plan route

Andere leuke evenementen