Dé uitagenda van Zoetermeer

Dag van de Architectuur - Kantoor de Unie door de ogen van filmsterren

De Dag van de Architectuur Zoetermeer vinden er allerlei activiteiten plaats in en om het opvallend geel / groene gebouw van business center De Unie.

De Dag van de Architectuur Zoetermeer vindt dit jaar plaats in en om het opvallend geel / groene gebouw van business center De Unie. Dit typische jaren ’80 gebouw heeft niet voor niets bijnamen als de Mammoet en de Hulk. Het is groot en sfeervol en achter elke hoek lijkt iets nieuws te gebeuren. Op zaterdag 15 juni kun je binnen kijken in dit bijzondere gebouw en vinden hier tussen 12.00 en 15.00 uur allerlei gratis activiteiten plaats.

Het interieur van de Unie staat helemaal in het teken van films en Hollywood. De acteurs van de Storytellers laten zich hierdoor inspireren en brengen de filmsterren in het gebouw tot leven als zij filmscènes spelen. Daarnaast zijn er rondleidingen door het bijzondere gebouw, lunchwandelingen en een kleine expositie over verleden en toekomst van de wijk Meerzicht.

De Dag van de Architectuur is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de gebouwde omgeving. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten. Zij kunnen een kleurplaat of puzzel maken. 

Reserveren is niet nodig. Bekijk het programma op ArchitectuurPuntZoetermeer.nl

 


Terug naar overzicht

Gratis

Kantoorgebouw de Unie

2715 CA Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Architectuurpunt Zoetermeer

  info@architectuurpuntzoetermeer.nl   Judith Schotanus

Locaties

Kantoorgebouw de Unie
Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer
Plan route