Dé uitagenda van Zoetermeer

UITfestival - Ukkieconcert CKC & partners

Tijdens het UITfestival Zoetermeer zijn er verschillende gratis workshops waar je je voor kunt aanmelden. Het Ukkieconcert in samenwerking met CKC & partners is onderdeel hiervan. Ukkieconcert; Live-muziek voor de allerkleinsten en hun papa, mama, opa, oma en.... Lekker op schoot luisteren of juist dansen en kruipen tussen de muzikanten en snuffelen aan de instrumenten… alles kan en mag!  In 2018 gestart bij CKC & partners in Zoetermeer en een regelrechte hit!  

Kom en ervaar Ukkieconcert tijdens het UITfestival. Een leuk uitje voor het hele gezin en een mooie manier om je (klein)kind kennis te laten maken met live-muziek. Het concert wordt verzorgd door onze enthousiaste muziekleerlingen. Het concert van 45 minuten is het leukst voor kinderen tussen de 10 maanden en 4 jaar. De toegang is gratis, wel vragen we je hieronder aan te melden zodat we op je komst kunnen rekenen.

Waarom deze concerten?
We willen graag de allerkleinsten op een vrolijke, frisse en ongedwongen manier kennis laten maken met muziek. Voor de CKC-muzikanten is het een leuk podium en een mooie kans om hun passie over te dragen aan een jong publiek.

Toegang is gratis. Aanmelden is wel verplicht. Er is plek voor maximaal 35 kindjes + 1 of 2 begeleiders. Aanmelden kan hier.


Terug naar overzicht

Gratis

360° Stadstheater

2711EK Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

360° Stadstheater
Theaterplein 10, 2711EK Zoetermeer
Plan route