Dé uitagenda van Zoetermeer

Dancing Party 30 40 50+

Nieuw in Zuid-Holland en omstreken – Lekker dansen op alle soorten muziek. De DJ’s draaien vanaf 20:30 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan; iedereen is welkom! Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken of eten (er is een uitgebreide menukaart aanwezig met ook kleine hapjes erop zoals broodjes, een patatje en borrelplankjes/bittergarnituren). Onze DJ’s draaien alle hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.


Terug naar overzicht

Betaald

Koop kaarten

2B-Home

2712PT Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

2B-Home Event Centre

  info@2b-home.nl

Locaties

2B-Home
Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712PT Zoetermeer
Plan route