Dé uitagenda van Zoetermeer

Rolling Stones Tribute

Op vrijdag 11 oktober staan de stones op het Podium van On The Rocks, zaal open vanaf 19:30 uur.

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren.

Stones Sessions toert vanaf 2017 langs de Nederlandse zalen, clubs en festivals met een dampende tribute waar niemand omheen kan.


Terug naar overzicht

Betaald

Van der Hagenstraat 20

2722 NT Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer Plan route

Andere leuke evenementen