Dé uitagenda van Zoetermeer

Ayers Rock

Ayers Rock is een indoor- en outdoor activiteitencentrum in Zoetermeer. Met een grote klimhal, survivalbaan en vele activiteiten beleeft iedereen een leuke dag!

Bedrijfsuitjes, gymlessen, kinderfeestjes of een vrijgezellendag? Dat vier en organiseer je bij Ayers Rock Zoetermeer. Survival met zijn alle over alle hindernissen van het parcours, klim op de verschillende klimwanden naar de top of beleef een gezellige pub-quiz. 

Met de vele indoor- en outdoor activiteiten is het altijd mogelijk om een leuk uitje te organiseren! 

Activiteiten

Klimmen
Ze hebben klimwanden tot wel 17 meter hoog, waarbij de routes variëren van licht neigend tot zwaar overhangend. De niveaus variëren van 3 tot 8a+, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan klimmen. De klimwanden beschikken over ruim 150 routes, waarvan er bijna 100 op onze hoofdklimwand binnen geplaatst zijn, nog eens 20 op de kleinere wand en dan nog 30 extra routes op de buiten klimwand.

Escaperoom
Ayers Rock beschikt over twee escape rooms. De Pandora Escape Room is een uitdagende escape voor volwassenen met als thema de koude oorlog. Speciaal voor kinderen en families hebben zede Kids Escape Room, welke geschikt is vanaf 8 jaar.

Puq-quiz
Beleef een hilarische en opmaat gemaakte pub-quiz bij Ayers Rock! Een indoor activiteit vol gezelligheid en geschikt voor jullie bedrijfsuitje of teamactiviteit. Uiteraard is de activiteiten compleet te maken met diverse horeca mogelijkheden.

Outdoor hindernisbaan
Overwin met je vrienden, familie of collega’s alle hindernissen van onze Outdoor hindernisbaan! Het draait om kracht en snelheid maar ook vooral samenwerking en behendigheid. Weten jullie de finish droog te bereiken? Onder begeleiding van instructeurs kunnen jullie alle hindernissen te lijf gaan.

Hoogteparcours
Op grote hoogte over alle obstakels van het hoogteparcours. Elke obstakel en oversteek is anders in het parcours en ook kan je tussen de torens in tokkelen. De obstakels bevinden zich op ongeveer 4 en 8 meter hoogte. Een leuke en spectaculaire activiteit voor jullie bedrijfsuitje bijvoorbeeld!

Kanoën of vlotbouwen
Ga het water op en kano door het Buytenpark rondom Ayers Rock. Het kanoën kan onder begeleiding van instructeurs of zelfstandig. Of bouw je eigen vlot door middel van de materialen die je krijgt. Weten jullie het vlot heel te laten en blijven jullie droog?

Overige indoor activiteiten
Bij het activiteitencentrum van Zoetermeer zijn er nog diverse andere indoor activiteiten te organiseren. Denk aan het grottenparcours of het sumoworstelen. Of organiseer een leuk indoor teamarrangement.

Overige outdoor activiteiten
Bij het activiteitencentrum van Zoetermeer zijn er nog diverse andere outdoor activiteiten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het boogschieten of  kanoën.  Voor grote groepen is het mogelijk om te mountainbiken naast het terrein van Ayers Rock. Ook hebben we een leuk en uitdagend outdoor teamarrangement.

Ayers Rock ligt in het Buytenpark.

Buytenparklaan 14
2717 AX Zoetermeer
Plan je route

Activiteiten in de buurt