Dé uitagenda van Zoetermeer

Bowling & Recreatiecentrum Westerpark

Bowling & Recreatiecentrum Westerpark biedt het hele jaar door een gezellig dagje uit. Er zijn 20 kunststof-bowlingbanen en een indoor-speelparadijs.

Hier vind je plezier voor jong en oud.

Activiteiten

Bowlen
Ze beschikken over 20 bowlingbanen. Deze banen zijn geschikt voor de professionele wedstrijd bowlers, maar natuurlijk ook voor de recreatie bowlers en kinderen. De banen zijn per half uur, per uur of langer te reserveren. Het dragen van bowlingschoenen is verplicht en zijn bij de bij de baanhuur inbegrepen. Ook hebben ze aan de kinderen gedacht. Per persoon is het mogelijk om de bumper te activeren zodat iedereen een winnaar kan worden!

Restaurants
Bowling- en recreatiecentrum Westerpark beschikt over meerdere restaurants. Zo is er een grill-restaurant waar u kunt steengrillen en gourmetten. Ze hebben een gezellige serre met een spectaculair uitzicht over het water met een heerlijke menukaart. Voor de kinderen is er een Piratenrestaurant, waar u naast kleine gerechten van de kaart ook onbeperkt pannenkoeken, poffertjes of pizza’s kunt eten.

Speeltuin
Vanaf het voorjaar tot na de herfstvakantie gaat de buitenspeeltuin open. Hoe leuk is het om op een zonnige dag met de kinderen naar de grootste speeltuin in de omgeving van Zoetermeer te komen spelen, patatjes te eten of te picknicken in het grasveld.

Kinderfeestjes
Een kinderfeestje op het schip vieren is het stoerste en leukste wat er is. Lekker eten op het schip, met kanonskogels de pins omgooien op de bowlingbanen en spelen in de speelzolder. Zelf voor de volwassenen hebben ze iets leuks, thuis blijft schoon! Bij mooi weer mogen de kinderen buiten spelen.


Openingstijden Zomer (april t/m september):

Maandag t/m donderdag 10.00 - 23.00 uur
Vrijdag 10.00 - 24.00 uur
Zaterdag 10.00 - 24.00 uur
Zondag 10.00 - 23.00 uur
Het PP&P Piratenrestaurant is geopend op woensdag, vrijdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

Openingstijden Winter (oktober t/m maart):
Maandag t/m donderdag 12.00 - 23.00 uur
Vrijdag 12.00 - 24.00 uur
Zaterdag 10.00 - 24.00 uur
Zondag 10.00 - 23.00 uur
Het PP&P restaurant is geopend op woensdag, vrijdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

Activiteiten in de buurt