Dé uitagenda van Zoetermeer

DarkPark

Bij DarkPark vinden ze dat het leven een avontuur zou moeten zijn. Daarom creëren ze mysterieuze, meeslepende en bloedstollende experiences die je meenemen naar nieuwe werelden.

Stap in het universum van DarkPark en voel je weer kind. Herinner je hoe het was om je te verwonderen, te ontdekken, te vallen en weer op te staan, maar altijd door te gaan vanuit een onstilbare nieuwgierigheid naar wat er zich achter de volgende deur bevindt.

DarkPark is gebaseerd op de populaire room escape games die je misschien kent van internet of je smartphone. Er is alleen één essentieel verschil… DarkPark is ECHT! 

Activiteiten

Bij DarkPark hebben ze de volgende 3 escape rooms:

The Honeymoon Hotel
The Honeymoon Hotel is een escape room als geen andere, een beleving om nooit te vergeten, huiveringwekkend en magisch tegelijk. Niets is wat het lijkt, maar alles wat je doet brengt je dichter bij die gruwelijke waarheid.

The Orphanage
Een van de mooiste escape rooms in Nederland is nu volledig vernieuwd. Het weeshuis is niet veranderd, maar het verhaal dat je te wachten staat des te meer. Het oorspronkelijke weeshuis van de Dorpsstraat is in ere hersteld en nu is het vernieuwde The Orphanage eindelijk te boeken!

The End
The End is een combinatie van escape room en immersive theater waarbij de nadruk ligt op de beleving. Wereldwijd wordt The End door experts gezien als een van de beste escape rooms ter wereld. Niet voor niets is deze Adventure Quest de meest bekroonde escape room van Nederland!

DarkPark ligt in de Dorpsstraat.

Activiteiten in de buurt