Dé uitagenda van Zoetermeer

Los Muchachos

Het restaurant is in 1989 opgericht door Shim Zafri. Door de jaren zijn zij zowel in Zoetermeer als omstreken een begrip geworden als het gaat om lekker, veel en betaalbaar eten. Ze bieden u een keuze uit het Argentijnse vlees (Black Angus). Vlees uit de vrije natuur bereid op houtskoolvuur, zodat de specifieke smaak behouden blijft.

Na 31 jaar in het Stadshart is Los Muchachos verhuist naar de Dorpsstraat 202, een schilderachtig pand dat Shim 37 jaar geleden kocht en in 1879 werd gebouwd als pakhuis. Daar startte hij shoarmarestaurant Sabra.

Toen het Stadshart in de jaren tachtig werd gebouwd kon Shim zich inschrijven voor een nieuwbouwpand aan de Duitslandlaan. Hij verkocht de formule van zijn shoarmarestaurant aan een nieuwe ondernemer en begon zelf een Argentijns restaurant, Los Muchachos, in het Stadshart. Maar hij bleef eigenaar van het historische pand. Toen de ondernemer aan de Dorpsstraat stopte, besloot Shim terug te keren naar het monumentale pand. Na een grondige verbouwing van het pand is Los Muchachos verhuist naar de Dorpsstraat.
 
Het vriendelijke personeel adviseert u graag bij vragen over de verschillende vleessoorten of bij het samenstellen van uw menu. U bent van harte welkom in ons nieuwe restaurant!
 

Los Muchachos ligt in de Dorpsstraat.

Activiteiten in de buurt