Dé uitagenda van Zoetermeer

Patat & More

Patat zoals patat is bedoeld. Dat is waar ze voor staan. Knapperig en vers, voorzien van ambachtelijke sauzen en toppings van uitsluitend biologische producten. Omdat Ze weten hoe je een goede patat bijzonder maakt.

Patat & More is bedacht door Kris Florek, die werd geboren in Polen en al jarenlang een succesvol ondernemer is in Nederland. Omdat Kris uit ervaring wist dat er in zijn vaderland geen verse, knapperige friet te krijgen was, startte hij Patat & More. En met succes.

Jarenlang liet het concept de Poolse lekkerbek kennis maken met niet alleen de Nederlandse patat, maar ook met de typische topping zoals pindasaus. Dit alles geserveerd met een knipoog naar Nederland, met veel oranje en rood-wit-blauw. Na de successen van een fysieke vestiging in Lodz en de in het oog springende oranje foodtruck in Warschau brengt Patat & More nu de kenmerkende knapperige frites naar Nederland.

De dagelijkse leiding is in handen van chef-kok en eigenaar René Pomes, die jarenlange ervaring met zich meebrengt uit de horecawereld en de aangewezen man om Patat & More in Nederland te ontwikkelen.

Patat & More ligt in de Dorpsstraat.

Eerste stationsstraat 4
2712HH Zoetermeer
Plan je route

Activiteiten in de buurt