Dé uitagenda van Zoetermeer

Pavarotti

WIJNBAR - PASTA - PIZZA

Pizza
Bij Pavarotti maken ze elke dag vers pizzadeeg. Het pizzadeeg laten ze 24 uur rijzen, waardoor het de beste kwaliteit krijgt. Het pizzadeeg wordt gemaakt van pizzameel, water, gist, olijfolie en een snufje zout. Pavarotti gebruikt alleen de beste ingrediënten om de pizza mee te beleggen.

Pasta
De pasta’s worden met zorg bereid en worden gemaakt van semola en water. Deze twee ingrediënten worden samengevoegd in hun pastamachine en worden omgetoverd tot verschillende soorten pasta’s.

Restaurant Pavarotti beschikt over een eigentijdse wijnbar. Hier kunt u terecht voor een mooi glas wijn, aperitief of gewoon een kop koffie. De wijnen zijn een selectie van zowel Italiaans, traditionele landen als de Nieuwe Wereld in diverse prijscategorieen. Veel van de wijnen worden per glas geschonken. Daarnaast hebben ze een selectie gemaakt van hun favoriete Gins en aperitivo’s. Kortom voor ieder wat wils! SALUTE!

Naast de ruime diversiteit aan wijnen biedt Pavarotti heerlijke ‘bites’ aan. Probeer de verschillende crostini’s of ‘Pavarotti’s Favoritto’: een grote ambachtelijke plank vol met heerlijke hapjes; crostini’s diverse soorten italiaanse ham, worst, kazen en olijven.

Pavarotti ligt in het Stadshart.

 

Activiteiten in de buurt