Dé uitagenda van Zoetermeer

Sweet Lake Italy

Het restaurant Sweet Lake Italy biedt een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een drankje, lunch, high-tea of diner. Een pizza, pasta of à la carte, er is voldoende keuze uit diverse kleine gerechten.

In combinatie met het indoor speelparadijs en bowlingbanen is er voldoende vermaak voor iedereen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het eveneens vernieuwde terras met speeltuin, strand en buitenbar!

Lekker eten
Hier eet u lekker, vers en gezond! U kunt hier dagelijks terecht voor een culinaire reis door Italië. Een pizza, pasta of à la carte, er is voldoende keuze uit diverse kleine gerechten.

Schitterende ambiance
Het sfeervolle live-cooking restaurant nodigt uit voor een drankje, lunch, high-tea of diner. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het schitterende terras aan het water.

Goede kwaliteit
Hier kunt u een klein feestje op uw bord verwachten. De ingrediënten in de gerechten zijn heerlijk vers en zorgen voor volle en rijke smaken. "Goede kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn", dat is het motto.

Stadsstrand
In Zoetermeer vindt u maar één echt strand: het stralend witte stadsstrand, welke direct aan het water gelegen is. Een strandbedje, de speeltuin en de buitenbar, dit allemaal en een gezellige sfeer vindt u hier.

Sweet Lake Italy is onderdeel van Dekker Zoetermeer en ligt in het Burgemeester Hoekstrapark.

Activiteiten in de buurt