Dé uitagenda van Zoetermeer

Town-Quest

Ontdek de beste Virtual Reality Escape Rooms en bordspellen bij Town-Quest Zoetermeer. Het meest unieke uitje van Zoetermeer!

Town-Quest verwelkomt u graag in hun Taverne. Om vervolgens met jullie team dit avontuur aan te gaan, geheel in thema en privé sfeer.
Deze levensgrote avonturen zullen jij en je team ervaren alsof je daadwerkelijk erbij bent.

Nooit alleen maar in een team van 2, 3 of 4 spelers word je de held van de film!
En ervaren jullie situaties die veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn in het echte leven.

Activiteiten

Escaperoom HUXLEY - Save the Future
Het jaar is 3007 en het leven op aarde zoals wij het kennen bestaat niet meer. Al het groen is verdwenen en machines hebben de mensheid vervangen. Maar er is hoop!
Als de laatst overgebleven mensen reizen jullie af naar het jaar 3007. Vind de robot HUXLEY en red de aarde van de ondergang. Jullie hebben 44 minuten de tijd... Kunnen jullie goed genoeg samenwerken, communiceren en puzzelen om dit avontuur tot een goed einde te brengen?

Escaperoom Escape the Lost Pyramid
Februari 1928.
Een team van vier expeditie leden was opzoek naar de Lost Pyramid of Nebka. Ze werden nooit meer gezien... Wat is er met hen gebeurd en waar waren zij naar opzoek? De tijd loopt…

Escaperoom Beyond Medusa's Gate
Griekenland 445 B.C.
In een kustgrot ligt het legendarische schip van de Argonauts verborgen. Om het schip in veiligheid te brengen zullen jullie echter door Medusa’s Gate moeten reizen… Zijn jullie opgewassen tegen de gevaren die achter deze poort schuil gaan?

Escaperoom HUXLEY 2- The Adventure Begins
Oude legendes vertellen over een oneindige bron van energie. In deze VR Escape treden jullie in de voetsporen van jullie verdwenen vader om te ontdekken of de legendes kloppen.
Jullie hebben 44 minuten de tijd, de klok loopt….

Activiteiten in de buurt