Dé uitagenda van Zoetermeer

Art-Lab in de wijk

Vanaf woensdag 3 juni kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar in de buitenlucht theater, dans, techniek, beeldende en muziek workshops volgen. De Art-Labs zijn in drie wijken van Zoetermeer: Oosterheem, Meerzicht en Seghwaert. Ze duren 1,5 uur per keer en deelname is gratis. Iedere week is er een nieuw aanbod. Gelijktijdig met de Art-Labs zijn er sportactiviteiten voor kinderen, georganiseerd door de sport combinatiefunctionarissen van de gemeente Zoetermeer.

Wanneer en waar
Oosterheem: Woensdag  3, 10,17, 24 juni en 1, 8 en 15 juli van 13:00 - 14:30 uur
Waar: handbalvelden, Zanzibarplein.

Seghwaert: Maandag 8, 15, 22 en 29 juni, 6 en 13 juli van 15:00 - 16:30 uur
Waar: basketbalveld aan de Parkdreef 193.

Meerzicht: Maandag 8, 15, 22 en 29 juni, 6 en 13 juli van 14:45 - 16:15 uur
Waar: speelveldje naast basisschool De Regenboog aan het Kerkenbos.

Aanmelden
https://ckc-zoetermeer.nl/aangeplakt/art-labs/

Art-Labs
In de Art-Labs bieden we een prettige en veilige plek waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Deze veiligheid is de basis van waaruit de kinderen zich openstellen, zich ontwikkelen en hun creativiteit en verbeelding geprikkeld wordt. Door te experimenteren leren de kinderen veel nieuws over hun eigen talenten, de samenwerking met anderen en hoe tot een creatieve oplossing te komen. Fouten maken mag – er wordt tenslotte geleerd. Juist in onzekere tijden zoals deze is het belangrijk om uitdrukking te kunnen geven aan je gevoelens. Kunst en cultuur kan daar aan bijdragen, daar waar woorden te kort schieten.

Veiligheid
Om de veiligheid van de kinderen en docenten te kunnen waarborgen hanteren we de protocollen en richtlijnen zoals opgesteld door NOC*NSF en RIVM.

Cultuurparticipatie
Actief deelnemen aan cultuur moet voor iedereen mogelijk zijn. Cultuur draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, verbreedt je perspectief en biedt verschillende vormen om je te uiten. Het team Cultuurparticipatie van CKC & partners brengt een culturele, kunstzinnige en maatschappelijke beweging op gang die de verbinding in de wijk vergroot. Bijvoorbeeld door kunst en cultuur dichtbij te brengen, inspiratie- en ontmoetingsplekken te creëren en samen met wijkbewoners projecten te organiseren.


Terug naar overzicht

Gratis

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

, Plan route