Dé uitagenda van Zoetermeer

Bevrijdingsfeest bij Buurttuin Zoete Aarde

De Buurttuin swingt! Onder deze titel organiseert Buurttuin Zoete Aarde i.s.m. Floravontuur Promotie Zoetermeer op Bevrijdingsdag een gezellig ochtendprogramma met gedichten, muziek en workshops.

 

Kom op 5 mei gezellig langs bij Buurttuin Zoete Aarde! Stadsdichter Robbert Roos zal passende gedichten voordragen uit eigen werk, en er is accordeon muziek van Andries Véloo.

Kinderen en volwassenen kunnen gedichten maken samen met de Stadsdichter, maar ook zaadbommen maken met zaden waar - wanneer ze zijn ontkiemd en bloeien- (wilde) bijen en andere bestuivende insecten heel blij van worden. Daarnaast zullen er vredesduifjes geknutseld worden. (van deze duifjes krijg je geen vieze handen!)

Het vindt allemaal (gratis) plaats tussen 10:00 uur en 12:30 uur en er is koffie, thee en limonade en een koekje voor iedereen.

Voel je welkom om langs te komen en geniet van de boomgaard én de tuin(en), de tulpen in de pluktuin, de kipjes met kuikens en natuurlijk de muziek en de mooie woorden en van vrijheid. Vier mee!

 

 


Terug naar overzicht

Gratis

Zoete Aarde

2725 PE Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Buurttuin Zoete Aarde

  info@zoeteaarde.nl   Simone Langeveld

Locaties

Zoete Aarde
Broekwegzijde 195, 2725 PE Zoetermeer
Plan route