Dé uitagenda van Zoetermeer

Boerendag 2019

Ondernemersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer organiseert op 7 september voor de twaalfde keer de Zoetermeerse Boerendag! Ook dit jaar is er weer een hoop te zien en te beleven.

De Boerendag wordt als altijd weer in de Dorpsstraat gehouden die door haar historische karakter een prachtige achtergrond vormt voor de activiteiten van deze dag.

Het programma omvat vervolgens demonstraties van oude ambachten, proeverijen, muziek en nog veel meer! Kinderen kunnen spelen met geitjes van Kinderboerderij ’t Geertje, zich laten schminken of deelnemen aan de workshop Klompopleukerij, waar zij een klompje mogen schilderen.
Simon de Ballonnenboer loopt rond en maakt leuke balloncreaties en een Boerenband zorgt voor vrolijke muziek! En de Hollandse Dames delen allerlei hapjes en lekkernijen uit namens de winkeliers. Verder kan men een gezellig ritje maken in een nostalgische Jan Plezier. De opstapplaats bevindt zich aan de Pilatusdam. Tevens kan men spelen met verschillende Oudhollandse spelletjes. Dit jaar doet ook Molen de Hoop mee, met rondleidingen en ambachtelijke demonstraties. En bij ’t Dierenparadijs kan men geheel in boerenstijl met het hele gezin en de hond op de foto.
Kikker, de kinderboeken kidsheld, brengt deze zaterdagmiddag ook een bezoekje aan de Dorpsstraat.

Het programma van de Zoetermeerse Boerendag zal zich afspelen tussen 11.00 en 17.00 uur. En alle attracties zijn gratis toegankelijk.

Deze Zoetermeerse Boerendag wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Zoetermeer, Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer, Fonds 1818, Cultuurfonds Zoetermeer, ’t Kaashuys, Stichting Molen de Hoop, de Ondernemersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer en PMS Promotie & Management Services.


Terug naar overzicht

Gratis

Dorpsstraat

2712 AE Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Dorpsstraat

  joke@pmsprom.nl   

Locaties

Dorpsstraat
Dorpsstraat , 2712 AE Zoetermeer
Plan route