Dé uitagenda van Zoetermeer

Bruis in Huis Pubquiz - de CultuurZomer Editie

De code voor www.menti.com is: 884207!

De vijfde editie van de Bruis in Huis Pubquiz komt eraan en wel op donderdag 2 juli om 20.00 uur!

Wegens groot succes van de eerste, tweede, derde én vierde editie kon een vervolg niet uitblijven. Op donderdag 2 juli kan je weer meedoen met de Bruis in Huis Pubquiz vanuit je eigen luie stoel. Met deze keer een speciale editie, namelijk helemaal in het teken van de CultuurZomer!

Plof thuis neer op de bank, schenk een lekker drankje in en zorg voor een goede internetverbinding. Meer heb je niet nodig! De Pubquiz kan je namelijk vanaf de bank online volgen! In een team, of toch liever alleen: voor deze pubquiz maakt het niet uit! Wanneer je in teamvorm wil spelen, kan dit natuurlijk met je familie met wie je thuis zit, of je huisgenoten, maar je kan ook online met elkaar in contact zijn! Via Facetime of de app Houseparty kan je met je vrienden in contact blijven om de vragen te beantwoorden. Hier heb je dan nog wel een extra laptop voor nodig om de vragen te beantwoorden. Als je liever alleen wilt spelen kan je dit heel makkelijk via je telefoon doen.

De pubquiz vragen zullen om donderdag 2 juli om 20.00 uur online komen. Via de website www.menti.com kan je de antwoorden invullen. Vul hierna je voor- en achternaam en je e-mailadres in, zodat wij achteraf contact met je op kunnen nemen. Er zijn namelijk mooie prijzen te winnen!

Alvast wat tips voor de Bruis in Huis Pubquiz?
- Om 20.00 uur zal de quiz van start gaan.
- Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.
- Alle vragen zijn meerkeuze.
- De quiz is te volgen op je mobiele telefoon, een computer of tablet.
- Wanneer je met een team wilt meedoen, ga dan voor maximaal 5 personen per team. Je krijgt een paar seconden per vraag om te overleggen.
- Uiteraard kan je er ook voor kiezen om alleen te spelen.
- Je kan aan het einde van de quiz je e-mailadres invullen. Wij zullen dinsdag contact opnemen met de winnaars.
- Doe je uiterste best want je maakt kans op mooie prijzen!

Meedoen is helemaal gratis. Doe jij ook mee?


Terug naar overzicht

Gratis

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

, Plan route