Dé uitagenda van Zoetermeer

Concert Meis & Someone

Meis & Someone zullen samen deze avond vanuit UITfestival Zoetermeer vullen in de Boerderij. Deze twee dames zijn jonge, originele talenten die je zeker een keer live wil zien optreden. Je moet bij dit concert wel een kaartje reserveren, voordat het vol zit.

Meis is het project van Aysha de Groot, dochter van Marcel en kleindochter van Boudewijn de Groot. Met hoofdthema ‘isolement’, brengt Meis haar debuut EP ‘Een’, waarin ze een intrigerende balans vindt tussen akoestische instrumenten en elektronische synths en samples. Geïnspireerd door artiesten als Bon Iver, Big Thief, Clairo en St. Vincent, omarmt de EP het wrange en imperfecte. 

Someone is het alter ego van3FM-Talent Tessa Rose Jackson. Waar we Tessa vooral kenden van haar ingetogen lieve liedjes, is ze met Someone dieper gedoken in de kleurrijke wereld van psychedelische dreampop. Zij zoekt steeds nieuwe manieren om deze te versmelten tot één geheel; van concerten met live animaties tot interactieve kunstwerken. 

Meer info? Check de website van de Boerderij

Benieuwd hoe een bezoek bij de Boerderij er nu uitziet? Marlie van de Boerderij legt het in een duidelijk filmpje uit! Kijk hiervoor onderaan deze pagina van de CultuurZomer.


Terug naar overzicht

Betaald

Koop kaarten

Amerikaweg 145

2717AV Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Amerikaweg 145, 2717AV Zoetermeer Plan route