Dé uitagenda van Zoetermeer

Culture & Dining - Doolaard

Het Stadstheater brengt het mooie cultuuraanbod ook graag naar haar restaurant. Iedere vrijdagavond in augustus livemuziek bij STAGE kitchen & café, het restaurant van het Stadstheater. Als je het ons vraagt... 2 favorieten: Culture & Dining!

Geniet van lekker eten en luister naar de livemuziek op de achtergrond. Deze avonden kan je buiten de menukaart van het restaurant om genieten van een culinaire special, geïnspireerd op de muziek van de artiesten.

Toegang is gratis, maar om zeker te zijn van een plek wordt het aangeraden om een tafel te reserveren via de website van STAGE kitchen & café

Doolaard is een Haagse familieband met een bijzondere missie. Samen ontdekken de broers Gideon, Frank en Jesper de Amerikaanse folk- en countrymuziek uit de jaren '50 en '60 in de context van het moderne Randstedelijke leven. Ze worden bijgestaan door Josefien en Lisa.
Met het harmonieuze samenspel en samenzang drukken ze, door het schrijven van eigen nummers en het arrangeren van een traditional, hun stempel op deze halfvergeten traditie. 

Culinaire special - €17,50
Vistaco's: Taco's gevuld met gemengde vis en garnalen, koolsalade, mango en chipotle saus.

Meer info


Terug naar overzicht

Gratis

Theaterplein 10

2711EK Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Theaterplein 10, 2711EK Zoetermeer Plan route