Dé uitagenda van Zoetermeer

Culture & Dining - Patiwael & Nanuru

Het Stadstheater brengt het mooie cultuuraanbod ook graag naar haar restaurant. Iedere vrijdagavond in augustus livemuziek bij STAGE kitchen & café, het restaurant van het Stadstheater. Als je het ons vraagt... 2 favorieten: Culture & Dining!

Geniet van lekker eten en luister naar de livemuziek op de achtergrond. Deze avonden kan je buiten de menukaart van het restaurant om genieten van een culinaire special, geïnspireerd op de muziek van de artiesten.

Toegang is gratis, maar om zeker te zijn van een plek wordt het aangeraden om een tafel te reserveren via de website van STAGE kitchen & café

Singer-songwriter Mirjam Pattiwael zingt en schrijft warme, integere en persoonlijke nummers. Haar unieke stemgeluid en authentieke teksten zijn een gouden combinatie. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en wordt daarbij ondersteund door Pieter Nanuru. 
Met Patiwael en Nanuru ben je verzekerd van een sfeervol optreden van twee ervaren muzikanten. Hun muziek komt recht uit het hart en zal iedereen weten te raken.  

Culinaire special - €17,50
Chicken parmezan: In parmezaanse kaassaus gestoofde kip, geserveerd met broccoli en geroosterde rozevalaardappeltjes.

Meer info


Terug naar overzicht

Betaald

Theaterplein 10

2711EK Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Theaterplein 10, 2711EK Zoetermeer Plan route