Dé uitagenda van Zoetermeer

Gluren bij de Buren - dé thuiseditie

Op vrijdag 10 april is het tijd voor de Gluren bij de Buren thuiseditie!

Mis jij ook de live muziek uit de kroeg of een optreden in het theater? Kom dan op 10 april gluren bij de buren, maar dan natuurlijk wel vanuit huis! 

Via Facebook, YouTube of ZFM kan je live een optreden van verschillende artiesten volgen. 
Zet jezelf snel op aanwezig in het Facebookevenement om van alles op de hoogte te blijven!

Programma van Gluren bij de Buren - dé thuiseditie
Er zijn meerdere optredens tegelijk live te bekijken, maak je eigen programma en ga naar op het bijbehordende tijdstip naar de live stream door hieronder op de naam van de act te klikken.

Elk optreden duurt ca. 15 minuten.

19.30u

Road 2 Nowhere

Analyze

CoverLover

19.45u

Marcel Scheffers

Facets

Wij van Fleur

20.00u

Rascal

Uplift

 

20.15u

Lucienne en Pim

Kath

 

20.30u

Ronn van Etten

Bowien

Chabliz

20.45u

Fabiënne

Ton Jenner

 

 

Mocht je niet beschikken over Facebook of YouTube, dan biedt ZoetermeerFM een goede oplossing. Je kan namelijk van 19.30 tot 21.00 uur live optredens volgen van een paar artiesten die ook meedoen met Gluren bij de Buren - dé thuiseditie:
19.30 uur: Lucienne en Pim
19.45 uur: Ronn van Etten
20.00 uur: Fabiënne
20.15 uur: Road 2 Nowhere
20.30 uur: Marcel Scheffers
20.45 uur: Rascal

ZoetermeerFM is o.a. te zien op de televisie via Ziggo kanaal 42 en KPN kanaal 1419.

Meer informatie over de artiesten, zodat je alvast jouw eigen programma kan samenstellen:

Road 2 Nowhere is een muzikaal project van Jako en Olga. Samen spelen ze al jaren in Rock and Blues bands. Met ROAD 2 NOWHERE maken ze een zijstap, en geven de rock en blues nummers een akoestische twist.

foto road2nowhere

 

 

 

 
 

Analyze is ook wel Annelies. Zingen is haar grootste hobby. Met zingen kun je bepaalde gevoelens overbrengen op de mensen die naar je luisteren. En dat gevoel,dat je als zangeres en luisteraar even die connectie maakt is datgene wat het zo fijn maakt om te doen. Zeker in deze tijd waarin we fysiek zo'n enorme afstand van elkaar hebben.

foto analyze min


CoverLover: Karin en Henk, beiden zang en gitaar (akoestisch) spelen feelgood-muziek: hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80, aangevuld met recenter materiaal. Zij spelen veel bij (eet-)café's, festivals en natuurlijk ook huiskamerconcerten. Repertoire van o.a. Beatles, Fleetwood Mac, Cockney Rebel en zelfs Franse chansons

 foto coverlover

 
Marcel Scheffers zingt al langer Nederlands en Engels repertoire en kan er erg van genieten om te zingen. Graag nodigt hij je uit in zijn woonkamer of bij mooi weer wellicht vanuit de tuin.

foto marcel scheffers

 
Facets doet ook deze editie van 'Gluren bij de Buren' mee met muziek variërend van Ramses Shaffy tot 'Kings of Leon'. Zij maken er ook deze editie weer een groot feest van!

foto facets

 

Wij van Fleur is een damesduo dat een prachtig repertoire van Nederlandse liedjes met vleugjes Frans zingt.

foto wij van fleur 2

 

Rascal begon als een uitbundig jong duo dat de kern vond in de pop- en rockmuziek, maar nu als band te boeken is. Gemaakt door dynamische muzikanten met verschillende roots, spelen ze een repertoire van covers en hun eigen geschreven materiaal. Gecombineerd met een energiek optreden is Rascal een band die je niet snel zult vergeten! Vanwege de huidige maatregelen i.v.m. het coronavirus wordt Rascal door Mr. Martin (zanger en gitarist) vertegenwoordigd. 

foto rascal

  

Uplift: Natasja en Egbert vormen samen de band Uplift. Ze zingen allebei, Natasja speelt gitaar en Egbert drumt op een cajon. Ze spelen eigen nummers en ook covers.

foto uplift

 

Lucienne en Pim spelen altijd alles behalve house en strauss, ze spelen jazz, blues, rock, pop, soul, country enz enz.

foto Lucienne en Pim

 

Kath: Opgegroeid met musici als ouders vormden muziek haar gezin heel sterk. Hierdoor keert zij altijd weer terug bij haar echte passie. De covers willen af met eigen muziek. met haar voorliefde voor dramatiek en diepe emotie, zal haar eigen muziek meer de melancholische sfeer overbrengen.

foto Kathelijne

 

Ronn van Etten zingt enkele zelf geschreven liedjes van zijn "laatste CD's. Enkele Nederlandstalig van de CD "Een Leven Lang Liedjes" en enkele Engelstalige liedjes van de CD's "Waves" en "Shades of Blue's". En misschien nog wel wat anders moois...

foto ronnvanetten

 

Bowien schrijft haar eigen nummers en begeleid zichtzelf op de ukelele.

foto bowien

 

Chabliz: 'Vocaal vuurwerk.' NRC Handelsblad, 'Deze dame kan zingen.' Heaven, 'Een zwart gat dat vrolijk stemt.' OOR, 'Het meest melancholiek.' Music Maker, 'Het avontuur druipt af van de in het Engels gezongen composities.' AD, 'Ook een beetje een gothic-feel.' VPRO 3voor12, 'De toonzetting is ontzettend mooi.' Festivalinfo.

foto chabliz

 

Fabiënne is een veelzijdige zangeres en dit laat zij graag aan jullie horen. Pop, rock of musical, niets is teveel. Zij zal jullie verrassen met verschillende genres.

foto fabienne dallau

 

Ton Jenner is singer-songwriter: hij schrijft zijn eigen songs en speelt die op diverse podia. Pop, Americana. Altijd melodieus, soms een rauw randje. Songs over leven en beleven.

ton jenner


Terug naar overzicht

Gratis

Eerste stationsstraat 97A

2712HE Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Eerste stationsstraat 97A, 2712HE Zoetermeer Plan route