Dé uitagenda van Zoetermeer

Online Walk & Talk

De succesvolle gratis netwerkbijeenkomst “Walk and Talk” voor werkzoekenden gaat in deze Coronaperiode online verder. Juist in deze periode wanneer het aantal werkzoekenden stijgt, wil de Bibliotheek Zoetermeer samen met JobHulpmaatje jou een helpende hand bieden in je zoektocht naar (ander) werk. De eerstvolgende online Walk & Talk is op 30 juni van 9.30 tot 11.30 uur.

Een eigen bedrijf starten, hoe doe je dat? In 10 stappen op weg naar zelfstandig ondernemer. Wat moet je doen/ regelen? Hoe zit het met je uitkering? Waar kan je terecht voor advies?  Voor al deze en nog meer vragen neemt Irma de Graaff, ondernemerscoach bij Ter Zake vanuit het Ondernemershuis je mee tijdens deze Walk en Talk. Een unieke kans voor iedereen die droomt of er serieus over denkt om een eigen bedrijf op te gaan starten.

Meld je nu eenmalig voor de online Walk& Talk via sjemoeel.brauckman@bibliotheek-zoetermeer en ontvang jouw login code. Deelname aan de Walk and Talk telt voor het UWV als sollicitatieactiviteit.


Terug naar overzicht

Gratis

Stadhuisplein 1

2711 EC Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer Plan route