Dé uitagenda van Zoetermeer

Zomerprogrammering Stadstheater - René van Kooten & Brigitte Heitzer

Deze zomervoorstellingen zullen een speciale theaterbeleving zijn en in ieder geval anders dan je gewend bent. Het Stadstheater garandeert je een geweldig intieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van het theater en jouw veiligheid. Voor deze exclusieve programmering neem jij namelijk, net als de artiest, ook plaats op het grote podium. Hierdoor is jouw theaterbeleving op 1,5 meter nog intenser, leuker en indrukwekkender dan vanuit de zaal. Zo kan er ook op veilige afstand een mooie theaterervaring gedeeld worden! Een soort huiskameroptreden in een hele grote theaterhuiskamer.

Vier exclusieve zaterdagavonden in de zomer! Op iedere avond speelt de artiest twee keer om 19:00 uur en om 21:00 uur. Het Stadstheater kan niet wachten om je te verwelkomen in deze unieke theatersetting!

Op zaterdag 1 augustus is het tijd voor René van Kooten & Brigitte Heitzer.

Een zomeravond met Brigitte Heitzer en René van Kooten, twee beste vrienden. Beste vrienden die door de coronacrisis elkaar niet meer mochten zien en opeens niet meer mochten doen wat ze het liefst doen: samen zingen. Nu er weer langzaamaan wat meer mag staan ze beide te trappelen om samen met pianist Billy Maluw en multi- instrumentalist Ingmar Spaaij het podium op te gaan!

Brigitte en René brengen een theaterconcert met bekende en onbekende liedjes, deels geïnspireerd op de afgelopen tijd. Er gaat niets boven het weer kunnen genieten van optreden in een theater en spelen voor een live publiek. Een eenmalig optreden, waardoor dit een unieke zomeravond wordt waar jij bij kunt zijn!

Klik hier voor meer informatie.


Terug naar overzicht

Betaald

Koop kaarten

Theaterplein 10

2711 EK Zoetermeer

n.t.b.

1:00 tot 1:00

Locaties

Theaterplein 10, 2711 EK Zoetermeer Plan route