Dé uitagenda van Zoetermeer

Contact

Heeft u vragen over onze website of onze diensten?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op door het contactformulier te versturen.

Veelgestelde vragen

De redactie stelt de highlights op de website Zoetermeerbruist.nl samen. We presenteren hier steeds  een zo afwisselend mogelijk beeld van wat er in Zoetermeer te beleven.

Zoetermeerbruist.nl is uitermate geschikt om te adverteren, zowel voor aanbieders van cultuur, toerisme, uitgaan en entertainment, als voor bedrijven in de regio die graag onder de aandacht komen van liefhebbers van culturele activiteiten. 

Er zijn verschillende advertentie- en advertorialmogelijkheden. Hierover geven we graag advies. Als je wilt samenwerken rondom activiteiten en diensten die Zoetermeer promoten dan kan dat ook. Neem voor vragen hierover contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. de redactie.

Vragen over de wijze van vermelden van organisaties, locaties en evenementen kun je ons sturen via het contactformulier of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de redactie. Stuur de link(s) mee waarop je vraag betrekking heeft. Zonder de link(s) kunnen we je vraag niet behandelen.

We worden vooral blij van foto’s die duidelijk maken dat Zoetermeer een gezellige en fraaie stad is. Als mensen het hoofdonderwerp zijn dan is interactie tussen hen belangrijk. Geportretteerde beelden hebben niet onze voorkeur; mensen die in de camera kijken wel. Zorg er verder voor dat er geen storende elementen (bijvoorbeeld vuilcontainers) op de foto voorkomen.

Houd bij het gebruik van afbeeldingen rekening met het feit dat op veel afbeeldingen auteursrecht rust. In principe zijn alle afbeeldingen beschermd. Als een auteur afstand heeft gedaan van het auteursrecht dan moet dat er expliciet bij staan. Om problemen met auteursrecht te voorkomen kun je bijvoorbeeld zelf foto’s (laten) maken of op zoek gaan naar gratis / rechtenvrije afbeeldingen.

Beeldmateriaal moet van goede kwaliteit zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan juiste belichting en voldoende contrast. Logo's, posters en beelden met tekst vermelden we niet. De resolutie moet hoog zijn: minimaal 2000 pixels breed en 1 MB groot. Zorg ervoor dat het hoofdonderwerp van de foto in het midden staat met voldoende ruimte er omheen. De afbeelding moet duidelijk maken dat het om Zoetermeer gaat of dat de afbeelding kenmerkend is voor Zoetermeer.

Nadat je de content heb ingevoerd, kan je de content voor een organisatie/instelling of organisatie indienen. De redactie van Zoetermeerbruist.nl zal de aanvraag bekijken en beoordelen. Zodra deze is goedgekeurd zal het worden toegevoegd of aangepast op de website. Als de content niet goedgekeurd wordt, ontvang je een melding. Het kan ook zijn dat de redactie een aanpassing maakt aan de content alvorens zij hem goedkeuren.

Wees zo compleet mogelijk bij het invoeren van je gegevens op onze website. Onduidelijke en incomplete inhoud vermelden we niet.

Wijzigingen kun je zelf aanbrengen. Als je de informatie al aangepast hebt maar deze nog foutief op onze website staat, dan kan het zijn dat de redactie de veranderingen nog moet bevestigen. Heb je verder nog een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in, vermeld de link waar je vraag betrekking op heeft. Zonder de link kunnen we je vraag niet behandelen.

Als je informatie toe wilt voegen of wijzigingen aan wilt brengen, vraag dan je inloggegevens bij ons op en voeg vervolgens zelf de aanvullende gegevens toe.

Als je organisatie of event niet op onze website staat, schrijf je dan bij ons in via het kopje inloggen. De redactie heeft het recht om aanvragen af te wijzen.

Neem contact met ons op