Dé uitagenda van Zoetermeer

De gezichten achter ZoetermeerBruist

Zoetermeerbruist.nl is ontstaan door een samenwerking tussen stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer en stichting Vrienden van Kunst en Cultuur Zoetermeer. Deze website is opgezet vanuit de behoefte aan een volledige online uitagenda voor de inwoners en bezoekers van Zoetermeer.

Wethouder van Cultuur en evenementen van Zoetermeer, Robin Paalvast, bracht twee stichtingen samen om een complete en volledige website te ontwikkelen. Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer en stichting Vrienden van Kunst en Cultuur Zoetermeer vullen elkaar goed aan. Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer heeft ruime kennis en contacten op het gebied van evenementen, natuur, leisure en horeca, en stichting Vrienden van Kunst en Cultuur beschikt over kennis en contacten op het gebied van kunst en cultuur.

Over Floravontuur Promotie Zoetermeer

Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer zet zich al 20 jaar in voor de bewoners, de bezoekers én het bedrijfsleven van Zoetermeer. Dat doet zij niet alleen door middel van de vele evenementen die zij ontwikkelen en ondersteunen, maar ook door hand in hand met het bedrijfsleven te kijken hoe we samen iets kunnen betekenen voor Zoetermeer.

Heeft u plannen om zelf of met een vereniging een evenement te organiseren in Zoetermeer dat voor iedereen toegankelijk is?

Dan kan Floravontuur Promotie Zoetermeer u op verschillende manieren helpen. Zij bieden advies, publiciteit of misschien wel die laatste financiële duw om uw begroting sluitend te krijgen. In deze brochure vindt u alle voorwaarden voor ondersteuning en het aanvraagformulier. Uiteraard kunt u ook altijd mailen of bellen voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 079- 316 16 16.

Geschreven: 31 maart 2016 in Uncategorised

Mede mogelijk gemaakt door

Logo Gemeente ZoetermeerLogo Promotie FloravontuurLogo WolfertFonds1818