Dé uitagenda van Zoetermeer

Deze horecazaken gaan weer open vanaf 1 juni!

Wat een goed nieuws: de horeca mag weer open vanaf 1 juni! Uiteraard zal dit volgens de richtlijnen van het RIVM gaan, maar onderstaande restaurants kunnen niet wachten om te openen. Lees snel verder om te zien of jouw favoriete restaurant er tussen zit!

AA-Zicht
Vanaf 2 juni zal AA-Zicht haar deuren weer 7 dagen per week openen! Het is verplicht om vooraf te reserveren en dat is vanaf nu dan ook weer mogelijk. De reservering is pas definitief na een bevestiging per mail, in verband met de beperkte capaciteit in het restaurant. Een tafel op het terras is daarentegen niet mogelijk om te reserveren. Bij aankomst hoor je direct of er een plekje is en kan je lekker neerploffen. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina en op de website van AA-Zicht.

La Cubanita
Op 1 juni zal La Cubanita haar deuren weer openen om lekker te genieten van kleine gerechtjes en lekkere tapas. Het personeel van het restaurant heeft enorm veel zin om iedereen weer te ontvangen! Binnenkort kan je via de website een reservering maken en je kan hier dan tijdens twee verschillende shifts lekker komen eten.

Proeflokaal Bregje
Ook Bregje zal vanaf 1 juni weer open gaan! Gezien het beperkt aantal gasten wat tegelijk aan mag schuiven, is het verplicht om te reserveren. Op de website van Proeflokaal Bregje kan je jouw reservering plaatsen, waarna je weer kan genieten van de lekkere en betaalbare gerechten!

Brasserie Plein 23
Het terras en de brasserie van Plein 23 gaan per 1 juni weer open! Volledig volgens de richtlijnen van de RIVM zullen ze te werk gaan en je kan met maximaal 6 personen een tafel reserveren, mits je uit hetzelfde huishouden komt.

Itamae
Het sushi restaurant Itamae zal ook vanaf 1 juni weer open gaan. Omwille van de kosten en de hoeveelheid personeel kunnen ze helaas geen all you can eat en geen teppan yaki aanbieden, maar je kan wel genieten van de andere gerechten! Voor de maand juni zullen twee combinatie menu’s worden bedacht waar van alles in zit. Voor het restaurant en het terras geldt: vol is vol, dus reserveer snel een plekje via Whatsapp via het nummer van Itamae. Vanaf 1 juli kan je weer genieten van het all you can eat concept, maar de verdere voorwaarden blijven dan van kracht. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om je favoriete gerechten af te halen of te laten bezorgen.

Barista Café
Vanaf 1 juni zal ook het gezellige koffietentje haar deuren weer openen! Ook geheel volgens de RIVM richtlijnen, maar je kan wel weer lekker op het terras neerploffen! Geen plekje weten te bemachtigen? Niet getreurd, want je kan ook een heerlijke picknickmand to-go bestellen! Deze zit vol met lekkere en verse producten, waar je in het park (op gepaste afstand) van kan genieten!

SoSo
Is dat even goed nieuws: ook SoSo zal vanaf 1 juni weer opengaan! Reserveren voor een plekje binnen of buiten is verplicht en je kan met maximaal 6 personen uit een huishouden komen. Je kan de gerechten bestellen met een QR-code via je smartphone, maar het personeel komt graag een gezellig praatje maken aan tafel op gepaste afstand.

The Old Pal
Ook The Old Pal zal strikt de regels van de RIVM nastreven, maar zal wel haar deuren vanaf 1 juni weer openen! Reserveer een plekje, plof neer op het terras of binnen in het restaurant en geniet van de heerlijke gerechten!

Hudson
Maak voor in juni alvast een reservering bij Hudson en geniet van de lekkere maaltijden! Voor het terras hoef je geen plekje te reserveren, maar vol is vol. Ook Hudson werkt natuurlijk uitsluitend volgens de richtlijnen van het RIVM en kan niet wachten om weer aan de slag te gaan!

El Pueblo
Het heerlijke tapasrestaurant zal ook vanaf 1 juni weer open gaan! Geniet hier van lekkere (Spaanse) kleine gerechtjes en typische tapas. Ook de heerlijke Sangria en Spaanse bieren en wijnen zijn dan weer lekker te bestellen!

Bella Torino
Vanaf 1 juni kan je ook weer bij dé pizzeria van Zoetermeer een tafel reserveren: Bella Torino! Met enorm veel keus op de menukaart is er voor ieder wat wils. Houd je gezelschap klein en kom lekker genieten van echte Italiaanse gerechten!

Smaak & Vermaak
Na het Pinksterweekend zal ook Smaak & Vermaak haar deuren weer open gooien. Je kon tijdens de sluiting al genieten van een ‘Menu voor thuis’, maar gelukkig hoef je dit zelf binnenkort niet meer klaar te maken en kan je je helemaal laten verzorgen in het restaurant. Vergeet niet te reserveren!

Hoeve Kromwijk
Vanaf maandag 1 juni kun je weer terecht bij Hoeve Kromwijk om lekker te lunchen of te dineren. Wil je binnen lunchen of dineren? Geen probleem, maar dit is uitsluitend mogelijk op reservering via www.hoevekromwijk.nl. Het terras van Hoeve Kromwijk is ook geopend en toegankelijk zonder een reservering.

Tot Zo! Eten en Drinken
Ook Tot Zo! heeft alle maatregelen getroffen om per 1 juni weer open te gaan. Hier kan je ook in het restaurant jouw favoriete gerechten zelfstandig bestellen met een QR-code via je smartphone. Er kunnen maximaal 30 mensen komen eten per avond, dus reserveer snel een tafeltje!

Parthenon
Het personeel van Parthenon missen de bezoekers enorm en zijn dan ook heel blij dat ze per 1 juni weer open kunnen. Een reservering voor dit Griekse restaurant is alleen telefonisch mogelijk en er zal met shifts gewerkt worden. Verder houden ze zich uiteraard aan alle RIVM richtlijnen.

Brasserie ‘Oh Die’
‘Oh Die’ staat te trappelen om weer open te gaan op 1 juni. Hier kan je vanaf dan weer genieten van heerlijke ontbijt- en lunchgerechten. Wil je zeker zijn van een plekje? Vergeet dan niet te reserveren!

STAGE
STAGE hoopt op een hele mooie zomer waarin zij veel gasten kunnen ontvangen, want het restaurant en terras van STAGE gaan op 1 juni weer open! De eerste week van juni zal STAGE 7 dagen open zijn en daarna kun je er woensdag t/m zondag van 11:00 uur tot 20:00 uur terecht. Op maandag en dinsdag zullen ze gesloten zijn.

Geschreven: 20 mei 2020 in Tips & Nieuws