Dé uitagenda van Zoetermeer

Floravontuur start campagne 'Bruis in Huis'

Floravontuur start campagne 'Bruis in Huis'!

Vanwege de coronacrisis zijn tot 1 juni alle evenementen gecanceld en is de horeca gesloten. Er is dus nog maar weinig te beleven in het doorgaans zo actieve Zoetermeer. Gelukkig heeft Floravontuur Promotie Zoetermeer daar een oplossing voor bedacht. De campagne ‘’Bruis in Huis’’ is afgelopen weekend van start gegaan met de Culinaire Vrijdag en zal de komende weken doorgaan met leuke activiteiten om in en om het eigen huis te doen.

Culinaire Vrijdag
Het eerste weekend van de ‘Bruis in Huis-campagne’ zit erop en dit is goed ontvangen door de horeca én de Zoetermeerders. Culinaire Vrijdag is een oproep van Floravontuur Promotie Zoetermeer aan de bewoners van de stad om de horeca te helpen. Bij veel restaurants in Zoetermeer kan je sinds de coronacrisis jouw favoriete gerechten laten thuis bezorgen of deze ophalen. Zo kun je én de horeca ondersteunen in deze moeilijke tijd én je hoeft je huis niet uit om toch lekker uit eten te zijn! Je kan de komende tijd, zolang de restaurants nog gesloten zijn, nog meedoen met deze te gekke activiteit!

Pubquiz
Vrijdag 3 april organiseert Floravontuur Promotie Zoetermeer de eerste en enige echte Bruis-in-Huis -Pubquiz! Deze pubquiz kan je gewoon vanaf de bank doen thuis. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon of laptop en een goede internetverbinding! Zorg dat je vrijdag om 20.00 uur klaar zit voor de eerste ronde. De beste spelers worden beloond met een van de mooie prijzen; de prijswinnaars worden op maandag 6 april bekend gemaakt. Zet jezelf op aanwezig op het Facebookevenement en kijk voor meer informatie op de website.

Gluren bij de Buren - dé thuiseditie
Afgelopen februari vond de Zoetermeerse editie van Gluren bij de Buren plaats. Een enorm succes waar vele huiskamers en artiesten deel van uitmaakten. Op vrijdag 10 april vindt de thuiseditie van Gluren bij de Buren plaats. Verschillende artiesten zullen vanuit hun eigen woonkamer een kleine show weggeven die je online live kunt volgen. Floravontuur Promotie Zoetermeer heeft een programma gemaakt waarin de artiesten opgedeeld worden in verschillende tijdvakken. De komende week zal er meer bekend gemaakt worden over deze leuke thuiseditie, dus houdt zoetermeerbruist.nl en het Facebookevenement in de gaten!

Oproep aan de stad
Organiseer jij ook wat leuks thuis of voor thuis om elkaar te vermaken? Laat het dan weten aan Floravontuur Promotie Zoetermeer, want alle ideeën zijn welkom! Dan kan Floravontuur hier extra publiciteit aan geven. De evenementenkalender op de website blijft dan lekker gevuld met leuke thuisactiviteiten.

Houd het nog even vol thuis met deze leuke nieuwe activiteiten van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Samen komen we er wel!

Geschreven: 30 maart 2020 in Tips & Nieuws