Dé uitagenda van Zoetermeer

Fruitactie voor het LangeLand Ziekenhuis

In tijden van de coronacrisis worden er mooie acties opgezet om zorgmedewerkers te helpen. Het personeel van het LangeLand Ziekenhuis verleent veel en intensieve zorg aan patiënten die zijn getroffen door het coronavirus. De stichting Vrienden van het LangeLand heeft hiervoor een actie bedacht om deze medewerkers te ondersteunen in deze gekke tijden. 

In samenwerking met Plus Verheul levert de stichting een bijdrage om de afdelingen te ondersteunen met extra groente en fruit. De 350 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen, krijgen 13 weken lang groente en fruit, maar hier is wel wat voor nodig en hier kan jij aan meehelpen! 

De leverancier van de groente en fruit is Plus Verheul in Benthuizen. Zij hebben ook een pop-up supermarkt in het ziekenhuis, waardoor het zorgpersoneel online boodschappen kan bestellen en deze na hun dienst gelijk kunnen ophalen. 

Wil jij ook meewerken aan deze mooie actie? Maak dan minimaal €4,95 over naar de stichting Vrienden van het Langeland  op het rekeningnummer NL76 INGB 0006 4593 37 ten name van de stichting Vrienden van Het LangeLand. Je kan ook de Tikkie betalen via deze link

Geschreven: 03 april 2020 in Tips & Nieuws