Dé uitagenda van Zoetermeer

Maand van de Vrijheid

Dit jaar vieren we dat Nederland landelijk 75 jaar bevrijd is. De hele maand april t/m 5 mei staat daarom volledig in het teken van Maand van de Vrijheid. In deze bijzondere maand worden er door heel Zoetermeer activiteiten en evenementen georganiseerd door verschillende organisaties in de stad. Zo kan je bij Filmhuis Cameo bijzondere films bekijken, is er in Museum de Voorde een familieactiviteit over het thema (online) vrijheid, worden er verschillende schrijvers uitgenodigd in de Bibliotheek, is er een prachtige expositie bij het Historisch Genootschap Oud Soetermeer, kan je in gesprek gaan met veteranen tijdens een Vrijheidsmaaltijd van Stichting Piëzo en nog veel meer!

Op de website www.75jaarvrijheidzoetermeer.nl staat een volledig overzicht met alle activiteiten die worden georganiseerd. Deze website is op zaterdag 22 februari 2020 gepubliceerd in het bijzijn van de burgemeester, wethouder evenementen Margreet van Driel en de pers.

Hou de nieuwe website goed in de gaten. Hierop worden de komende tijd nieuwe activiteiten geplaatst rondom het thema vrijheid.

Dus kom zeker naar een van de activiteiten of tentoonstellingen gedurende deze Maand van de Vrijheid en vier met ons mee dat Nederland 75 jaar vrij is!

Geschreven: 19 februari 2020 in Tips & Nieuws