Dé uitagenda van Zoetermeer

UIT in Zoetermeer - Eten & Drinken

Nu de meeste van ons deze vakantie waarschijnlijk niet naar het buitenland vertrekken, gaan we meer op vakantie in eigen land. En laat Zoetermeer nou alles hebben wat je nodig hebt tijdens je vakantie!

Eigenlijk is het deze dagen te warm om wat te ondernemen. Het lekkerste om met dit weer te doen is om heerlijk te zwemmen bij het Noord Aa, in het buitenzwembad of om heerlijk onderuitgezakt te genieten van de zon op één van de vele terrassen die Zoetermeer rijk is! En we snappen ook dat je met deze hitte geen zin hebt om je in de keuken uit te staan sloven. Dus is een avondje uit eten de ideale uitkomst...

Heerlijke zonnige terrassen
Met deze warme dagen is het Noord Aa met het strand de place to be. Direct aan het strand ligt Aa-zicht, hier kan je heerlijk met een hapje, drankje of ijsje genieten van een mooi uitzicht over de hele plas. Maar ook bij De Beren en Happy Moose kan je vanaf het terras genieten van het uitzicht over deze uitgegraven plas. Aangezien het deze logischerwijs druk is op en rondom het strand biedt Dekker Zoetermeer met Lodge at the Lake en Sweet Lake Italy twee heerlijke terrassen aan het water aan de rand van het Burgemeester Hoekstrapark.

Horeca in het Stadshart
Het Stadshart staat bekend om het prettig winkelen en (2 uur) gratis parkeren, maar qua horeca is hier ook voor ieder wat wils te vinden. Zo kan je op het Stadhuisplein heerlijk genieten op één van de terrassen van o.a. ClooneyDe Vrienden van de BurgemeesterHappy ItalyPavarottiPlein 23 en Queen of Heart, maar ook op het Cadenzaplein zijn er voldoende terrassen te vinden van o.a. Barista CaféKoeien en KaasMr. Xi Asian BistroProeflokaal BregjeSoSoSTAGE kitchen & café en The Old Pal. Op de pagina van het Stadshart zijn alle horecagelegenheden te vinden.

Horeca in de Dorpsstraat
De historie van deze sfeervolle straat gaat bijna helemaal terug tot aan het ontstaan van Zoetermeer, ruim 1000 jaar geleden. Ontdek hier zelf het grote aanbod aan exclusieve winkels en horeca en geniet van de gezellige pleintjes en de leuke doorkijkjes langs de oudhollandse gevels. In de Dorpsstraat kan je met deze warme dagen voor een hapje en drankje terecht op de terrassen van o.a. AchterafBella BaristaBella TorinoBrasserie Oh DieClass by JofelDe Heeren van SoetermeerDe ZoetelaarDi NienteDorpseindEl PuebloLos Muchachos en Smaak & Vermaak. Op de pagina van het Dorpsstraat zijn alle horecagelegenheden te vinden

De komende weken delen wij de beste tips voor jouw vakantie in eigen stad, dus houd deze website en de Facebookpagina en Instagrampagina goed in de gaten!

Geschreven: 10 augustus 2020 in Tips