Dé uitagenda van Zoetermeer

UITinZoetermeer - Sporten

Nu de meeste van ons deze vakantie waarschijnlijk niet naar het buitenland vertrekken, gaan we meer op vakantie in eigen land. En laat Zoetermeer nou alles hebben wat je nodig hebt tijdens je vakantie!

Met de hitte inmiddels achter ons, is dit het moment om de sportieve activiteiten op te zoeken. Daarom delen we deze week leuke en actieve tips om volop van de vakantie te genieten in eigen stad!

Wandelen, hardlopen, fietsen, moutainbiken, fitnessen en ga zo maar door, stuk voor stuk sportieve activiteiten om te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht. Stel een eigen route samen of volg een al gemaakte route en ontdek al wandelend of fietsend de mooiste plekjes van de stad. We hebben een aantal fietsroutes en wandelroutes voor je op een rijtje gezet.

Liever varen, suppen, windsurfen of kanoën? Bij Funsport Van Vliet kan je supboards, kano's en windsurfsets huren om op het Noord Aa het water op te gaan. Boerderij het Geertje verhuurt roeiboten en kano's om door de polders van Zoeterwoude en Stompwijk te varen. Leuk in combinatie met een picknick of borrel!

Bij Dekker Zoetermeer is genoeg keuze om een actief dagje te beleven: bowlen, tennissen, squashen en zelfs jeu de boulen is hier mogelijk. Met Golfbaan Bentwoud en Burggolf Westerpark heeft Zoetermeer twee mooie golfbanen waar een balletje kan worden geslagen. 

De komende weken delen wij de beste tips voor jouw vakantie in eigen stad, dus houd deze website en de Facebookpagina en Instagrampagina goed in de gaten!

Geschreven: 17 augustus 2020 in Tips